timoteja -> Obupana zaradi navajanja na kahlico (31.7.2006 13:05:24)
|
Pozdravljene! Sem si mogla mal dušo spraznit na temle forumu, in sicer obupujem nad navajanjem na kahlico. Naša ta mala je bila marca stara 2 leti. Od začetka junija je popoldan in vse vikende brez pleničke, vsake toliko časa jo spomnim, če jo tišči lulat, jo posadim na kahlico ali školjko, zraven nosimo knjige, igrače itd, pa se ji je vsega skupaj 3 krat posrečilo, da se je polulala tja, kamor sodi. Sicer lulamo po tleh, preprogah, pokakala se je v soboto tudi na tla, ker sem bila jaz vmes v kuhinji in pomivala posodo. Skratka, en sam obup. Je zelo brihtna punčka, prejšnji teden sva brez problemov dali proč flaško, skor vse se da z njo dogovorit, ampak tole odvajanje od pleničk mi je pa brezupno. Mogoče sem jo pa preveč forsirala, ker jo moram zdaj na kolenioh prosit, če gre poskusit lulat na kahlico. PROSIM (to so klici napol mrtvega v puščavi - ha ha, saj tako hudo pa še ni), ali naj kar vztrajam takole in jo preoblačim 10 krat na dan, ali si damo malo pavze, pa poskusimo čez kakšen mesec ali kako? Res vam bom hvaležna za vsak vaš nasvet. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|