NRMM -> RE: urgenca čakanje v nedogled (30.7.2006 22:36:06)
|
Je kar veliko ljudi neusmiljenih do nosečk, jih je pa tudi kar nekaj, ki bi na vsakem koraku pomagali. Kar pa se urgenc tiče, pa mi je prejšnjo nedeljo padel mrak na oči, ko se je mož vrnil iz nje. Bila je gužva, ura 22.00. In prihiti v ambulanto mamica z punčko staro cca 10 mesecev, kateri ni mogla zbit vročine. In ker je navada, da imajo takšni dojenčki prednost pred ostalimi je mož rekel, ki je stal pred vrati, da naj kar gresta not,ko pride obravnavani ven. In res onidve not,ko je bila zdravnica brez pacienta in ju natuli, da kaj si misli, tako preko vrste hodit k njej, da naj počaka zunaj, da ju pokliče, da še niti nima njune kartice itd itd....mene je skoraj kap, ko mi je mož to pripovedoval, no sej njega pa skoraj tudi in sta res zunaj v čakalnici čakali dokler ni vrsta prišla do njiju [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif], tu mač rees. Meni dobesedno bi se zmešalo,če bi se šlo to za mojega otroka in bi naju tako obravnavala. Sej je mogla bit ta dohterca ful na trnih,ker je mojemu rekla, zakaj hodi na urgenco ob 10 zvečer in kje je hodil prej ipd ipd. in če ni kdo prišel takoj do nje ko ga je poklicala, je kar klicala dalje. Res sramota!
|
|
|
|