Gina -> RE: POROD PRED, NA ALI PO ROKU? (30.7.2006 14:36:08)
|
Prvič so se bali, da bom prej rodila, ker sem ves čas krvavela, pa posteljico imela nizko. bila sem menda kake 10 dni prej odprta en prst, 1 dan po pdp se mi je čep fejst odluščil, tako da se mi je kri ulila, pa so mi rekli, naj pridem takoj v porodnišnico, ker so se bali, da je kaj narobe in sem na umetne popadke rodila v treh urah in pol. Drugič sem bila 14 dni prej odprta kak prst, ves čas mi je trebuh otrdeval vse dni, ponoči en dan pred pdp sem dobila neredne amapk močne popadke, zjutraj se mi je spet kri ulila, klicala sem v porodnišnico in jim razložila, da je bilo prvič isto, pa so rekli spet prec pridi in ker sem bila odprta 4 prste, so me obdržali. Po predrtju plodovnice, sem spet dobila svoje popadke in rodila. Tretjič sem bila 14 dni prej odprta kak prst , en teden pred pdp pa 3-4 prste (spet krvavela ves čas, posteljica nizko, rizična nosečnost, nevarnost za prezgodnji porod). Trebuh mi je otrdeval, popadkov pa od nikoder. 5 dni čez rok mi je ponoči začela voda odtekat po decilitrih in sem počakala do zjutraj, ker so mi tako ali tako rekli, naj tisti dan pridem. Pa sem šla. Torej jaz sem takrat, ko so se bali, da bom rodila prej, rodila čez rok, ko pa je bilo vse ok, pa tik pred rokom.
|
|
|
|