Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zbujanje med spanjem čez dan 30.7.2006 10:00:58
|
|
|
|
Bejba
|
Naš 3-mesečnik ima že tako težave s tem, da čez dan zaspi. Vendar tudi ko mu rata zaspati in mislim, da res trdno spi, se čez kakšnih 15-30 minut zbudi in postopek uspavanja je potrebno ponoviti (kar traja tudi pol ure in več). Pa sem mislila, da mu je pač toliko spanja dovolj in sem ga enkrat vzela ven, ko se je zbudil, a je bil tak jok in se je videlo, da je še zaspan in bi še spal. In tako se npr. v enem spanju, ki recimo v celoti traja kakšno uro ali uro in pol, zbudi tudi po 5x, 6x. Včasih pomaga samo dudika in pesmica iz vrtiljaka, pa zaspi nazaj, včasih pa traja in traja da spet zaspi. Sem sumila, da mu je vroče, pa je enako tudi npr. dopoldne, ko še ni vročine v stanovanju, saj ponoči res fino shladimo stanovanje. Vem, da ga ne napenja, ne zvijajo ga krči in ni lačen, saj poje v enem obroku včasih tudi že 180 ml. Ponoči pa lepo spi in spi v kosu včasih tudi 9 ur, tako da nisem več pametna . Kako pa vaši ? LP; Bejba
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 30.7.2006 15:20:20
|
|
|
|
Pikica76
|
Pri nas je bilo isto. Nazaj sem ga uspavala edino z dojenjem. Edini nasvet, ki ti ga lahko dam je počakaj še kakšen mesec, ker zadeva sama od sebe mine. Vsaj pri nas je.
|
|
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 30.7.2006 21:34:11
|
|
|
|
natalia
|
pri nas je isto in še zdaj traja... lp
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 30.7.2006 21:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo nekaj mesecev isto. Tako da sem jo čez dan dala spat na veliko posteljo in ko se je javila, sem jo na kratko podojila in je spala naprej. Zvečer je spala v svoji postelji. Nekje pri 8, 9 mesecih pa jo je to minilo in sedaj spi v svoji postelji.
|
|
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 1.8.2006 11:52:26
|
|
|
|
pat
|
pri nas zaenkrat tudi tako . bodi vesela, da vasj nazaj zaspi - naša se zbudi po 15- 30 minutah in noče zaspat, čeprav je crknjena....
|
|
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 2.8.2006 19:39:01
|
|
|
|
karin412
|
Izgleda, da tudi jaz nisem edina. Jaz jo tudi uspavam tako, da jo podojim, drugače nimam pojma kako reagirati. Največkrat se to obnese med popoldanskim spanjem, tako spi potem tudi 3 ure. Probala sem tudi, da smo jo vzeli iz posteljice ven, samo je ratala po kaki uri ali 30 min spet zaspana, tako da sem jo morala spet uspavati. Pri nas pomaga tudi uspavanje v štorklji.
|
|
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 3.8.2006 20:51:06
|
|
|
|
kati*
|
glede na to, da ti ponoči lepo spi, bo po mojem res minilo samo od sebe. Mogoče pa sanja (vsaj jaz sem si to le tako razlagala ) - vsaj pri nas je bilo tako pri 3,5 m in to le podnevi - se je včasih takoo jokal, skoraj nič odprl okic in potolažila sem ga lahko le z dojko. Trajalo je pa slab mesec in tud ni bilo vsak dan (največkrat pa popoldan).
|
|
RE: Zbujanje med spanjem čez dan 4.8.2006 10:25:17
|
|
|
|
bini
|
to me spominja na mojo veliko hčerko - pol leta je trajalo, da se je podnevi vedno zbudila s tuljenjem... edina razlaga je bila ta, da sanja, ker tud oči ni odprla... sem bla čist obupana, ampak potem enkrat res mine
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokomNekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?