Mala koala -> Žalostna sem (29.7.2006 22:19:44)
|
Takole je. Tri dni nazaj nam je en "dobrotnik" pustil na dvorišču dva čisto majhna mucka. Stara sta dober mesec in bi absolutno še morala biti pri mamici. Od srede jih na tri ure hranimo po steklenički, skrbimo zanju kot najbolj lahko. Včeraj zvečer pa je ena mucka postajal vedno bolj čudna, zjutraj je samo še ležala in tudi učk ni odprla. Nekaj malega je po steklenički sicer še pojedla. Oba smo peljali k veterinarju, enemu so dali infuzijo (bolj preventivno), malo bogico pa smo pustili tam. Dali so ji antibiotik in infuzijo, kaj veliko upanja pa nam niso dali. Čez tri ure sem klicala in je bilo vse ok. Pred eno uro pa pokličem še enkrat in mi veterinar pove, da je zaspančkala. Tako mi je hudo zanjo. Vem, da smo naredili vse, kar smo lahko, pa vseeno. Zdaj nam je ostal še drugi mali borec. Upam, da ga bomo uspeli ohraniti pri življenju. Saj zaenkrat je vse v redu z njim, ampak tudi ona je bila še včeraj popoldne tako živahna, zdaj pa gori ena majhna svečka za njeno malo mačjo dušico.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|