Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 29.7.2006 21:22:39
|
|
|
|
mia-2
|
Mi imamo sicer freestyle 3xl; smo ga pa dali iz košare točno pri 4 mesecu.Ne zato ker bi mu bila premajhna ampak zato ker se je sam ven dvignil.Je pa pri 5 mesecih že samostojno sedel.
|
|
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 29.7.2006 21:29:04
|
|
|
|
*sweety*
|
tudi mi smo jo dali v športni del vozička ko je dopolnila 4 mesece, ker ji je bla lupinica tak tesna, ker je bila še zima in je bila v kombinizončku.
|
|
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 29.7.2006 21:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne spomnim se točno, ampak nekje približno pri 3,5 meseca.
|
|
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 29.7.2006 22:10:22
|
|
|
|
StBarbara
|
Tam nekje pri petih mesecih.
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 30.7.2006 8:29:47
|
|
|
|
jakaracman
|
Pri 4,5 mesecih, vendar je zelo velika.Če košara ni premajhna je lahko še notri.
|
|
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 30.7.2006 12:39:06
|
|
|
|
arielca
|
Pri slabih 4. mesecih. Je bila precej velika, zelo firbčna in se ji je športni del zdel zelo imeniten.
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 30.7.2006 15:42:39
|
|
|
|
lin
|
Mi smo imeli Quinnyja freestyle 3 xl in smo jo v športni del dali tam pri dobrih treh mesecih rečmo pri 3,5 mes.
|
|
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 30.7.2006 16:22:15
|
|
|
|
irena111
|
mi pri dobrih 3 mesecih ker nismo imeli kosare, prej pa drug vozicek. sem pa mu odspodaj podlozla ritko, da je bil v bolj vodoravnem polozaju
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 14.10.2007 18:12:13
|
|
|
|
principessa
|
Naš je star 4 mesece in je zelo velik, zato smo ga že iz košare premestili v športni del. Sedaj je problem, ker se čez kakšne pol ure začne jokat v vozičku. A je pametno, če mu malce dvignem ležišče???
|
|
|
|
RE: Kdaj v voziček Speedy sx 14.10.2007 19:08:42
|
|
|
|
draja
|
Naša je stara 6,5 mesecev pa je še vedno nismo dali. Je bolj drobne postave in ne sedi še sama in v športnem delu takoj zleze v nemogoč položaj. Do 4,5 mesecev smo jo vozili v košari, zdaj pa jo že dva meseca vozimo kar v lupinici,ker je v njej v bistveno boljšem položaju kot pa v športnem delu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?