minki76 -> VRTEC PEDENJPED?! (29.7.2006 18:26:16)
|
Pozdravljene! Že lep čas sem prebirala vaše poste o jaslih in vrtcih, in prišla do zaključka, da so vsi vrtci najboljši in hkrati najslabši!Skratka, pred časom se je zgodil en neljubi pripetljaj v vrtcu pedenjped in sicer; zgodilo se je eno dopoldne, ko je neki mami doma pozvonilo, in glej ga zlomka njena hčerka (5let) stoji pred vrati v copatih.In jo vpraša kaj dela doma, pa je tamala rekla, da ji vzgojiteljica ni dovolila na pevske vaje, ker nima posluha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], pa je bila zato žalostana in je prišla domov.Domov po poti, trikrat čez cesto, kr zmrazilo me je ko sem to vse slišala.Da o nadaljevanju sploh ne govorim.Tolko o vrtcu pedenjped.To se lahko zgodi "najboljšim"? Zato pa punce, čimmanj komplicirat in dat otroka v vrtec kateri ti je najbljižje domu, ker ne vem če je vredno dodatno uro ali pa celo več izgubljat za vožnjo v in iz vrtca.Kaj pa ko boste bolne, al pa otrok, ponovno noseče, menjale službo ali partner, ostale brez avta...vse to se lahko zgodi.Kot sem že v uvodu napisala, vsak vrtec ima slabe in dobre lastnosti, tako kot vse na tem planetu, mar ne?! Pa lep dan še naprej
|
|
|
|