kriza po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> kriza po porodu (28.7.2006 20:38:56)

Najbrž se je o taki situaciji že velekokrat pisalo. Vendar jaz potrebujem le malo tolažbe. Imamo sinka starega dobra 2 meseca, pa se mi zdi, da se je že od nosečnosti dalje vse obrnilo na glavo. Tu mislim na najin odnos s parterjem. Problem pa je seks. Ga ni. V nosečnosti se je on odaljil od mene, češ da zdaj bom mama, pa da me spoštuje na nek način, bla, bla... skratka s trebuhom ga nisem privlačila. Zdaj ko sem rodila pa se stvar nadaljuje. Seksala sva le 2x, pa še 1. je bilo bolj tako. Jaz imam željo (če že nisem čisto izčrpana, namreč sem cel dan sama do večera z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ,ker on dela cel dan). Verjamem, da je kdaj utrujen tudi on. Samo na živce mi gre, da mi razlaga kako ne mara kondomov, pa da se mu zdi da mu je libido upadel zaradi teblet, ki jih jemlje (res piše med stranskimi učinki). Skratka, imava se rada to se vidi, vendar me to skrbi. Upam, da bo minilo to obdobje. Rada bi da bi me videl kot žensko in ne samo kot mamo.

Minkaa -> RE: kriza po porodu (28.7.2006 20:54:54)

Pogovorita se. Ti povej svoje želje in on svoje. Jaz tudi še več kot leto po porodu nisem taka kot prej (verjetno ne bom nikoli) ampak se je navadil da je malce več za prijet kot je bilo prej 

muki1 -> RE: kriza po porodu (28.7.2006 21:01:09)

2 meseca po porodu, pa dvakrat, ni tak slaba statistika.
6 tednov po porodu je itak še čišča, jaz takrat sploh ne bo mogla seksati, ne vem, tiste krvavitve...bljak.
Pa še en lep čas po porodu tudi feeling ni bil isti, je bilo še vse hmmm, nekam nategnjeno, tak da dvakrat v dveh tednih v bistvu, ni tak slabo. Saj bosta spet, ne se sekirat.

Anonimen -> RE: kriza po porodu (29.7.2006 0:18:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najbrž se je o taki situaciji že velekokrat pisalo. Vendar jaz potrebujem le malo tolažbe. Imamo sinka starega dobra 2 meseca, pa se mi zdi, da se je že od nosečnosti dalje vse obrnilo na glavo. Tu mislim na najin odnos s parterjem. Problem pa je seks. Ga ni. V nosečnosti se je on odaljil od mene, češ da zdaj bom mama, pa da me spoštuje na nek način, bla, bla... skratka s trebuhom ga nisem privlačila. Zdaj ko sem rodila pa se stvar nadaljuje. Seksala sva le 2x, pa še 1. je bilo bolj tako. Jaz imam željo (če že nisem čisto izčrpana, namreč sem cel dan sama do večera z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  ,ker on dela cel dan). Verjamem, da je kdaj utrujen tudi on. Samo na živce mi gre, da mi razlaga kako ne mara kondomov, pa da se mu zdi da mu je libido upadel zaradi teblet, ki jih jemlje (res piše med stranskimi učinki). Skratka, imava se rada to se vidi, vendar me to skrbi. Upam, da bo minilo to obdobje. Rada bi da bi me videl kot žensko in ne samo kot mamo.

anonimna se pridružujem[sm=smiley29.gif][sm=smiley9.gif]
sam men je to že kriza, sm bla navajena da sva[sm=sloncek.gif] vsak drug dan, no ok včasih tud cel tedn ne k se nobenmu ni dal, sam smo pol nadoknadl... ej ampak z nosečnostjo se je začel use spreminjat, k se je začeu pa trebušček poznat je blo vedno mn postelne aerobike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...
HEEEELP...

BarbaraO -> RE: kriza po porodu (31.7.2006 14:23:45)

Midva sicer nisva (več) med tako rednimi sexači, vendar tudi meni 2 meseca po porodu še ni bilo pretirano do sexa. Spodaj me je vse vezalo (ker sem bila šivana), s prsmi se ni mogel kaj prida igrati, ker je mleko teklo... Skratka, nisem bila niti malo pripravljena na 'aerobiko'. V začetku tudi vse skupaj ni bilo nič kaj prida, kasneje se je pa nekako uredilo samo od sebe. Je pa res, da obstajajo moški, ki jim ženska mogoče po porodu nekaj časa ni pretirano privlačna (še posebno, če so sami bolj športne postave in malo zblojenega duha). Vsekakor upam, da se bo tudi tvoj unesel. Ti kar vrtaj, zakaj ni za stvar. Sčasoma se bo že odprl.

Anonimen -> RE: kriza po porodu (2.8.2006 6:41:55)

no, da te potolažim. je kar nekaj let od poroda pa je samo kakih enkrat na mesec. pa se imava zelo rada. tko pač je pa ne morem pomagat. ne morem pa verjeti da tudi ženske izkušate kaj je to pomanjkanje.....

Stran: [1]