|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MOJA SMRKLJA NAJU JE ZAPRLA VEN.
16.8.2006 15:58:07   
Bumblebee
Mene je lani decembra mali zapru na balkon in sem skakala in vpila, da sem mojga v spalnici na drugem koncu zbudila, ki je po nočni spal ko ubit.

Zdaj pa imamo ene kluće skrite zunaj hiše, ker imamo znotraj tisto kljuko, ki zaklepa vrata samo če jo obrneš in mali to seveda zelo rad počne. user posted image

LP

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.8.2006 11:08:57   
Anonimen
Ah klinc...sej me je sram, ampak vseeno...

Jst sem se pa sama na balkon zaklenila.... Na balkon so vodila sam vrata, ma kako okno al kej druzga... pa je blo ponoč. Bivši pa na jadranju nekje okoli Splita.

Vrata pa oberliht odprta/zaprta. Naselje izumrlo...vhodna vrata odklenjena - kdorkoli bi lahk notr pršu me odpret sam nobenga ni blo. Pol sem pa najdla ene žice od električne napeljave in v stilu McGajverja nekako odprla vrata....telefon, vse je blo 0,5m stran na notranji strani. user posted image user posted image user posted image

Pol sem pa skor živčni zlom dožvela in začela iskat kak sistem za zaskočit vrata. Ker taprva stvar je bla - kaj če bi imeli otroke jaz zaprta zuni mulc pa po bajti, po možnosti s kako zadevo na kuhalniku (pa še nisem mela otrok).

Presnet trapast samozaskočitveni sistem! Pa samo lovila sem ravnotežje, ko sem stavla cunje sušit...evo in to bi lahk cvilipili sam izvedu, enostavno bi potisnil vrata in to bi bilo to.

Kar se pa kljuk tiče...bolj pametno je imeti tako ključavnico, ki je iz notranje strani samo ročka oz. gumb za obračat pa se zaklene. V tem primeru lahko vedno vtakneš ključ v ključavnico. Je pa večja nevarnost da te vilipili ven zaklene.

(odgovor članu Bumblebee)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.8.2006 11:31:43   
urskas
Mene pa je Veter zaprl ven v ta hudi nevihti, sredi nosečnosti, sama doma...
Za v naprej smo ta problemček takoj po tistem odpravili: Moj dragi je montiral električno kodo za odpiranje vrat, ki služi še za aktiviranje alarma, odpiranje garažnih vrat...

Fina stvar.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.