Bolečina..... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SANDRA -> Bolečina..... (28.7.2006 9:35:54)

Lep pozdrav vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].....

Danes ponoči sicer to ni bilo prvič sem imela čudno bolečino pri strani tebuha...oz. na obeh straneh.....pa ne spodaj ampak na levi in desni strani trebuha po dolgem.....občutek je tak čuden kot, da se mi bo notri kar nekaj strgalo.....a se mogoče kateri tud to dogaja? Čutila sem ko sem se v pojstli obračala....

LP

srki -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 9:44:08)

Meni se je to tudi dogajalo proti koncu nosečnosti. Če sem npr. kihnila, sem občutila tako bolečino, kot jo ti opisuješ.

SANDRA -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 10:51:58)

Srki hvala za odgovor....bom vidla kako bo,če ne se bom pa šla mal pokazat v porodnišnico.....še kr čutim bolečino vsake tolk cajta ampak samo na levi strani.....

LP

srki -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 11:00:50)

Če te bo stalno to bolelo, pa se kar pojdi pokazat. Saj pravim, mene je samo ob kakšnem "napenjanju". Mogoče pa ti plod z nogico ali rokico kam pritiska?

Upam, da ne bo hudega, lepo nosečnost!

bubče -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 12:03:50)

sem mela bolečine na obeh straneh-rahlo pekoče občasno-pa mi je moja G rekla, da je to le zaradi raztezanja mišic ......;)

SANDRA -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 12:22:38)

Upam da je res samo to....čutim tudi ful napetost v dimljah pa spodaj me kdaj zaboli, pa v križu.....ampak zanimivo samo na levi strani.......sej še malo pa bo...

LP

razigrana -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 16:42:22)

Mi gremo proti koncu 19 tedna, pa sem tako bolečino občutila včeraj zvečer in potem čez celo noč, zjutraj je izginila, proti poldnevu pa se zopet pojavila. Bi morala obiskati ginekologinjo ali lahko počakam do torka ko imam UZ in ji povem takrat.

Hvala in LP!

SANDRA -> RE: Bolečina..... (28.7.2006 17:57:02)

HELLO....

Če te bo bolelo še boljsepejt kr pokazat....drugače ji  pa povej na pregledu..

maab -> RE: Bolečina..... (2.8.2006 11:30:05)

tudi jaz sem imela take bolečine, večinoma na levi strani v dimljah, od 24.tedna. G mi je najprej rekla da se raztezajo mišice, potem sem pa sama ugotovila da so to samo vetrovi in da pomaga če se obrnem na drugi bok, malo potelovadim [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley31.gif[/image]in spustim vetrove

Stran: [1]