Bejba -> RE: nemirno hranjenje (28.7.2006 20:30:24)
|
Mi smo imeli tudi take probleme, ampak naš se je drl na vse grlo med hranjenjem, tako da sva se včasih hranla tudi po 45 minut, pa se ne dojiva. In sem pisala sem na forum, pa mi je Faca lepo opisala kaj se dogaja. Med sesanjem se črevo dojenčka začne krčiti, kar pri bolj občutljivih dojenčki povzroča bolečine oz krče. Zato se začnejo zvirati, prdeti, kakati ali jokati ter ne morejo normalno jesti. Jaz sem po nasvetu Face iz tega foruma začela mojemu malemu dajati eno žličko probiotičnega jogurta (LCA), ki pomaga pri prebavi. Naj bi se lahko dalo eno žličko na dan od 1. meseca dalje. Nam je ful pomagalo, tako da lahko poskusite. Sedaj se redkokateri obrok zgodi, da ga ne poje lepo. Potem pa smo prešli še na mleko BEBA, ki je tudi probiotično in je super. Lahko pa je kriva tudi vročina, to pa presodite same. Če zraven joka in prdi ter nogica potiska k sebi, potem ga zvija. Če se samo zvija in odriva, pa je lahko kriva vročina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. In še enkrat hvala Faci, ki nas je rešila muk [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]. LP; Bejba
|
|
|
|