drugi pregled kolkov v Trbovljah (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

kapesanta -> drugi pregled kolkov v Trbovljah (27.7.2006 14:26:56)

Prosim če mi lahko katera pove, kje v Trbovljah (otroška, ZD, bolnica) delajo drugi pregled kolkov in kaj rabimo imet s sabo - niso pri odpustu nič povedal.

Anonimen -> RE: drugi pregled kolkov v Trbovljah (27.7.2006 17:39:36)

Napotnico od pediatra, ki naj bi jo dobila na prvem pregledu pri pediatru. UZ kolkov delajo samo ob sredah. Ko boš tam, greš najprej na sprejemno (tam kjer je rentgen), počakaš, da ti da papirje, potem pa po stopnicah dol v klet, kjer delajo UZ.

Če ti kaj še ni jasno, pa vprašaj.

mucica1 -> RE: drugi pregled kolkov v Trbovljah (27.7.2006 20:00:07)

Živjo,
če imaš pediatra v Trbovljah, ne rabiš imeti s sabo ničesar. Vabilo na UZ kolkov dobiš domov po pošti, pri pediatru pa ti dajo še en listek, ki ga moraš prinesti s sabo.

LP

Anonimen -> RE: drugi pregled kolkov v Trbovljah (27.7.2006 20:51:39)

Mi smo hodili na ultrazvok kolkov v ZD Trbovlje v gin. ordinacijo (kjer dela drugače dr. Fakinova ) s seboj pa smo nesli izvid prvega ultrazvoka kolkov, ki so jim ga naredili že v porodnišnici .

Lp Metka

kapesanta -> RE: drugi pregled kolkov v Trbovljah (28.7.2006 11:57:28)

Hvala punce - glede na odgovore jih zgleda delajo na dveh koncih - v ZD in bolnici.
In katerega zdravnika poleg dr. Vahtarja, ki žal počasi odhaja, lahko še izberem, oz. katerega imate ve?

mucica1 -> RE: drugi pregled kolkov v Trbovljah (29.7.2006 13:25:21)

Mi imamo kar dr. Peščevo. Je super. Drugače pa lahko izbereš še dr. Justinekovo (jo boste  po vsej verjetnosti spoznali na sistematskih pregledih), ki je tudi dobra, baje pa da pride septembra en nov zdravnik. In to je to.
LP

kapesanta -> RE: drugi pregled kolkov v Trbovljah (1.8.2006 11:04:27)

na sistematskem sem izvedela, da se pregledi kolkov delajo v ZD, zraven ginekološke ambulante.

Stran: [1]