|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr...
27.7.2006 14:30:23   
darjatimci
Moji pa nikoli niso kadili pa tudi tako ne kadijo, pa imava z bratom astmo...tako da ne vem če jo povzroča samo kajenje
.
Tudi moja starša nista kadila,pa sem astmatik.
Pa saj tudi veliko ljudi zboli in umre za rakom na pljučih,ki niso nikoli kadili,tako da bi se dalo o teh stvareh razpravljat v nedogled.user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.7.2006 14:33:49   
darjatimci
Svaka čast? Za kaj že?
.
Svaka čast,ker maš tolk časa,a ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.7.2006 14:37:42   
Anonimen
To pa ni glih za ćestitat... je prej za skur*at... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
27.7.2006 14:42:06   
darjatimci
Veš,roko na srce občudujem take ženske,ki si  znajo vzet čas.
Če hočeš te pa tud sku.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.7.2006 14:42:50   
Anonimen
Jst si vzamem preveč časa... tle je problem... če se temu lohk tko reče... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
29.7.2006 23:02:21   
Anonimen
hm kaj bi pa rekle na to da nekatere presedijo cele dneve za računalnikom...a to pa ni škodljivo??!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.7.2006 15:21:18   
vampirka
Jaz popijem vsak dan eno skodelico kave z mlekom in mislim, da je to še najmanj kar lahko škoduje mojemu otroku (kadim ne, alkohola nisem spila niti kapljice odkar sem zanosila, drogiram se ne.......stresa skoraj ne poznam) - torej, če bo moj otrok hiperaktiven bo to zagotovo dokaz, da "hiperaktivnost" nima veze s kofeinom - mogoče bolj z dednostjo, vzgojo, vplivi okolja...user posted image  - ne ve se...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.8.2006 22:46:52   
Pobalami
Imam knjigo Dr.Greenea, kjer v zelo kratkem odstavku piše, da kofein vpliva na eno od faz spanja ploda (plod je v 4 fazah budnosti in spanja). V glavnem piše, da s kofeinom vplivamo na normalne faze budnosti in spanja... ne piše pa kakšna je ta količina kofeina. Referenca, ki je navedena v virih ni dosegljiva na internetu.

Nekaj sem na hitro gledala (Maternal coffein consumption and fatal behavior...) pa sem našla le članke ki so plačljivi.

Jaz sem spila 2 kavi na dan. Mislim, da če res ne spiješ ogromno kave, nima normalno uživanje nobene veze z obnašanjem otroka.

http://www.drgreene.com/259.html         to je ta knjiga

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?