srki -> RE: ah ta dolga noč... (27.7.2006 12:48:43)
|
Ja, mi smo imeli te težave od 4. meseca dalje. Non-stop se je zbujal, jamral, brundal, se obračal...kadar sem ga dvignila, je vedno podrl kupček, čeprav ga je lepo podiral po vsakem obroku. Takrat mi je bilo res grozno in sem samo to tuhtala, kdaj bo prišel čas, ko bo vsaj 4 ure skupaj spal. Pol sem se pa kar navadila. Pri 7 mesecih je ravno za božič prespal celo noč, potem pa spet nič. Še sedaj ne vem, kaj je bil temu vzrok. Nekaj časa sem vse možno poskušala, pa ni nič zaleglo. Tudi zaspat ni hotel sam, ko sem ga položila v posteljico, je bil nekaj časa tiho, potem pa stok in jok. No, pri nas se je stanje izboljšalo nekako po 1. letu starosti, ampak še sedaj, ko je star 2 leti, ima včasih nočne "izpade", tako da se samo meče, govori[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], včasih tudi joka. Ko ga pobožam ali samo rečem šššš, mamica je tu, je pa dobro. No, danes je spal kot top. Verjamem, da ti je težko, da si utrujena. Ampak bo minilo. Jaz sem si skozi to govorila, drugega mi res ni preostalo. Srečno in čimveč prespanih noči vam želim.
|
|
|
|