več problemov hkrati (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

n*a* -> več problemov hkrati (27.7.2006 10:04:39)

Kako uskladite težke dneve doma in v službi?
Čemu dajete prednost?
Imate kdaj občutek da bi bilo potrebno zamenjati službo ali pa je to celo kdo storil?

Občasno sem tako ujeta med vse probleme, da ne vem kako naj jih rešim. Ali je to mogoče samo pomanjkanje samozavesti? Včasih se mi zdi, da nič več ne znam oz. se za vsako stvar ful preveč sekiram. Ampak to ne vodi nikamor, iz začaranega kroga pa nekako ne znam. Ne vem kaj bi sploh rada. V bistvu bi rada vse imela kar se da urejeno. Zmanjkuje pa mi volje in motivacije.
Nekako se ne morem sestavit skupaj za vsak naporen dan.

muha1 -> RE: več problemov hkrati (27.7.2006 10:15:24)

Jaz se sploh ne obremenjujem, kaj še moram narediti. Koliko zmorem naredim. Službe pa nikakor ne bi zamenjala, saj delo opravljam z veseljem in še plače je ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. V glavnem, do sedaj sem z mojim življenjem zadovoljna. Nikoli nisem posegala po visokih ciljih. Veliko jih take strese, kot si opisala razbremenjuje s športom, sprehodi v naravi... Čim manj se obremenjuj s tem, kaj moraš danes narediti, kaj bo jutri...moraš se prisiliti.

srki -> RE: več problemov hkrati (27.7.2006 10:26:56)

Kot ti je že Muha1 napisala, ne obremenjuj se preveč s stvarmi, za katere veš, da jih moraš naredit. Delaj po svojih zmožnostih. Ni treba, da je vsak dan "kot iz škatlice", vzemi si čas tudi za počitek.

Glede službe pa ti ne morem svetovati, samo ti veš, ali zmoreš vse to, ali ti ta služba ne ugaja....jaz sem z njo zaenkrat zadovoljnja. Saj povsod pride kak dan, ko imaš vsega poln kufer, pol pa daš možgane mal na off, je pa vse spet drugače.

Saj bo [sm=rozica.gif]

Stran: [1]