Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 27.7.2006 14:40:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
moje sožalje
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 27.7.2006 20:11:03
|
|
|
|
milla
|
Matejka, iskreno sožalje . Drži se za svojo pikico .
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 27.7.2006 21:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje iskreno sožalje Vem, da so besede odveč, ampak pomisli na to, da bo tvoj dragi na nek način še naprej s teboj v tem bitjecu, ki ga greješ pod srcem. Pazi nase
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 27.7.2006 22:26:22
|
|
|
|
Maleal
|
Iskreno sožalje,če rabiš kakršno pomoč se javi. Če ne želiš ti ni potrebno odgovorit,zasledila sem,da gre za odpoved srca,a so bile že prej težave s srcem ali se je zgodilo iznenada?
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 27.7.2006 23:18:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel Iskreno sožalje,če rabiš kakršno pomoč se javi. Če ne želiš ti ni potrebno odgovorit,zasledila sem,da gre za odpoved srca,a so bile že prej težave s srcem ali se je zgodilo iznenada? iznenada, zato je pa toliko večji šok, res groza , res ne vem, kdaj se bom lahko vsaj malo potolažila, da se je pač tako moralo končat . Na grd način se usoda poigrava z nami . Sploh z človekom, ki ima pred sabo še celo življenje, ki je v bistvu komaj začel živet, in je imel za kaj živet . In imela sva se nenormalno rada . Boli, resnično boli,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2006 23:34:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2006 23:45:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 28.7.2006 19:09:00
|
|
|
|
mammy26
|
Iskreno sožalje! Drži se za pikico, ki raste v tebi in je večni spomin na očka. Mislim nate!
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 28.7.2006 22:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno sožalje, matejka.
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 29.7.2006 11:22:25
|
|
|
|
KBM
|
Iskreno sožalje,drži se in bodi močna,čeprav je težko storiti - lažje je govoriti
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 29.7.2006 22:22:43
|
|
|
|
NRMM
|
Iskreno sožalje Matejka ! Drži se, predvsem zaradi svoje pikice, ki jo nosiš pod srcem. Če potrebuješ koga za pogovor se oglasi na zs, lahko pa tudi skočimo na kakšno kavico, glede na to, da si iz štajerskega konca.
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 29.7.2006 22:31:30
|
|
|
|
Erdbeere
|
matejka iskreno sožalje tudi z naše strani
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 30.7.2006 13:43:27
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Iskreno sožalje , sem brez besed in jokam. ZAKAJ JE USODA DO NEKATERIH TAKO KRUTA??!! Pomisli na vajin zaklad, ki ga nosiš v sebi
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 30.7.2006 14:01:41
|
|
|
|
Gina
|
Ojoj, hudo mi je zate. Želim ti veliko poguma in da ti čas prinese lepše dni. Boš videla, čeprav ta hip ne verjameš, nekoč bo sonček sijal tudi zate.
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 30.7.2006 14:17:13
|
|
|
|
Tejči
|
Iskrene sožalje Sem ti pisala tudi na ZS!
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 31.7.2006 12:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj,kako mi je žal zate... Zdaj pazi na plod vajine ljubezni in le to podari svojemu otroku tudi v njegovem imenu. za pogum!
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 5.8.2006 11:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet ta vikend , še dobro, da imamo danes plan it malo naokrog pogledat za pohištvo za otroško sobico in upam, da dan čimhitreje mine pa jutrišnji tud,...vikendi so res grozni . Najhuje je, ker nimam njega, da bi me objel, poljubil , ah, kaj bi govorila,...komaj čakam, da rodim, da bom najino bitjece stiskala k sebi,...
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 5.8.2006 12:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam besed. Moje sožalje, Matejka. Drži se, punčka.
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 5.8.2006 18:46:48
|
|
|
|
Mariposa
|
Sožalje tudi z moje strani
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 7.8.2006 10:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje iskreno sožalje.Vem,da so obrabljene fraze,ampak skušam si predstavljat tvojo bolečino in še zdaleč mi ne uspeva.Vendar pravijo,da življenje gre naprej,mora it in zate še posebaj,ker pod srcem nosiš novo življenje,kateremu boš nudila vso nesebično ljubezen,delila z njim dobro in slabo.Vajin angel pa bedi nad vama. Zate en tesen objem.
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 9.8.2006 18:15:06
|
|
|
|
Urša
|
Matejka, moje iskreno sožalje... ...jočem s teboj... Sama sem pred leti izgubila fanta v prometni nesreči in sem mislila, da se ne bom nikoli pobrala. Vesela sem zate, da nosiš pod srcem sad vajine ljubezni, ki te bo večno spominjal nanj. Le kako je lahko usoda tako kruta? Mojega moža je že parkrat stisnilo pri srcu, enkrat sem celo klicala rešilca...sploh si ne predstavljam, da bi se mu ustavilo in bi ga ožiljali zraven mene...
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 10.8.2006 9:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Urša, držim pesti zate in tvojega moža,...tega res nikomur ne privoščim
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 10.8.2006 22:14:08
|
|
|
|
Urša
|
Matejka, jaz ti pa želim zdravega in srečnega otročka! PDP imaš pa ravno na dan, ko bo moj star 1 leto!
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 13.8.2006 20:40:04
|
|
|
|
smrka
|
Moje sozalje. Nemorem si zamislit kako trpis... res mi je hudo!!!!! Zakaj je umrl... je bil bolan, prometna nesreca??
|
|
|
|
RE: Samske mamice/nosečke 14.8.2006 10:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ni bila prometna nesreča,...neke vrste prirojena napaka za katero se nobenmu niti sanjalo ni, da je lahko tako usodna . Sploh pa tako zgodaj,....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?