katja34 -> RE: morfologija (31.7.2006 16:12:55)
|
jaz sem narocena na morf.pri svoji g.v 23 tednu...sla pa sem tudi v 21.tednu zasebno...ker je na zalost moj osebni zdravnik izredno neprijazen,popolnoma nic ne pove in po vrhu je se zelo nesramen( pri ns sem ga vprasala,ko je koncal,glede na to,da vmes ni izgovoril nobene besede,ce ima nogice in prstke,pa je rekel,ce zahtevam,da se st.noge izmeri in da on IQ testov ne dela!!!).,,,ravno zato,sem se odlocila za zasebno,ker tudi imajo boljse uz... doživela sem nekaj najlepsega(poleg rojstva) izredno prijaznost,na vsa zastavljena vprasanja,ki sem jih imela pripravljena,ni bilo potrebno izreci,saj je povedal vse on sam...pregled je trajal kar dolgo okrog 20 minutk,vse imam posneto na kaseto oz.moznost cd, slikce 2 sem tudi dobila.. pregled pa je vseboval - pregled rca z vsemi 4 zilami -ledvica,delovanje mehurja -izmeril obseg glave,trebuha,prisotnost mozganov -zarascenost hrbtenice -vse ude,prstke,mere stegnenice.... -povedal spol naredil nekaj zelo lepih slikic in posnetkov obrazka,kjer je dojenčica sesala kot mala muckica v glavnem same pohvale dr.pušenjaku za izredno strokovnost in prijaznost... vam pa lahko za primerjavo posljem se povzetek moje morf.pri svojem g.ki ga imam cez dober teden....
|
|
|
|