Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev ob jemanju antibiotikov?! 26.7.2006 10:39:53
|
|
|
|
pinkiponki
|
Jst sm tudi jemala antibitike, ko še nisem vedla, da sem noseča, pa je rekel g. da načeloma to otroku ne škoduje, če so seveda normalni antibiotiki (npr. ospen), da niso prou močni in tudi na genskem posvetu so mi tako rekli. Kar brez skrbi, pa upajmo, da se je prijelo
|
|
RE: Zanositev ob jemanju antibiotikov?! 26.7.2006 11:38:23
|
|
|
|
tinaaja
|
Odvisno je katere - ampksiklav je ok. Je pa tko, da ob tako zgodnji nosecnosti je tko, da ce gre kaj narobe, pride do ss takoj, torej dobis M in naceloma sploh ne ves, da naj bi bila noseca. ce pa ni skodilo, se pa razvija plod naprej. Ne dalaj si problema, preden pride do njega. Vse bo OK.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob jemanju antibiotikov?! 26.7.2006 12:52:12
|
|
|
|
Smrekica
|
Tudi meni je dal g isti odgovor. Če je karkoli škodilo plodu, pride do ss - dobiš m (sploh ne veš, da si bila noseča), in če ne se plod normalno razvija naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......