siniti -> plenični izpuščaj in obupana mami (26.7.2006 1:07:42)
|
vem da je to že 1000krat obglodana tema, ampak vseeno, jaz sem že čisto obupala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]... probala sem čisto vse bepanten, preško pasto, ribje mazilo, canesten, daktarin, bubchen kremo za ritko, razna hladilna mazila, krema ki sva jo dobile na recept in so jo zmešali v lekarni, je pomagala samo enkrat... ne vem več kaj naj... uporabljamo pamperske (midi), mislim pa da to ni problem... včasih izpuščaj kar čez noč izgine, ampak nikoli, res nikoli ne izgine popolnoma... stari smo 2 meseca, težave pa so se začele, pri enem mesecu, ko je prvič dobila izpuščaj na ritki zaradi soora... soor smo odpravili, izpuščaj tudi, ampak ne za dolgo... od takrat se nam vse ponavlja... prosim za kakršen koli nasvet... saj sem že čisto na tleh... aja naj še povem da smo probali tudi huggieske, pa je bilo še huje, ritko pa umivamo z vodo in jo temeljito osušimo, pleničke menjamo na prib. 2-4 ure oz. takoj ko opazimo da je polulana ali pokakana... robčkov ne prenese takoj dobi rdeče pikice... hvale za odgovore že v naprej...
|
|
|
|