Anonimen
|
Ja, tebi nina01, pa je vsekakor vredno čestitati !! Jaz sem namreč taka velika zagovornica nosečnosti v ˝kasnejših, zrelih letih˝. Jaz, če bi lahko, bi tudi imela potem, okoli 40-tega, še enega otroka, samo bo zame to verjetno bolj nemogoče kot mogoče . Poleg vseh zdravstvenih težav (PCO, vsi posegi, ... in končno zanositev s Klomifenom) kar malo dvomim, da bom šla še enkrat v ˝to avanturo˝. Čeprav sva ˝davno nazaj˝ z možem to načrtovala, samo ne vem, če bodo moji živčki to še enkrat preživeli .... Ali pa ? Nikoli se ne ve, kajne? Meni se tako fino zdi, ko vidim kakšno starejšo žensko, ki se ji okoli oči in ust delajo prve gube, pa s trebuščkom .... Ne vem, zakaj.... Zdi se mi, da take ženske izžarevajo tako materinskost, da jih je res z veseljem pogledati. Me pa zelo motijo pripombe večinske družbe , ko še vedno velja prepričanje, da materinstvo ni za ženske po 35, sploh pa po 40 . Mi ponavadi kar ˝plafon privzdigne˝ in povem svoje povem (drugače, načeloma, jaz svojega mnenja ne ˝uveljavljam˝!!) ter potem običajno izjavljalci takih kometarjev več ne ˝ dajejo izjav˝ ... No, hotela sem ti samo iskreno čestitati za tvojo odločitev, sploh že ob eni polnoletnici . Čestitke in od mene! Pa lepo in zdravo nosečnost, seveda!! ____________________________________ Anonimna 1
|