Anonimen
|
Pozdravljene, Aprilčice! To ime mi je tako lepo, mi ˝dela˝ asociacijo na Palčice - pa ne vem, zakaj .... No, jaz bom definitvno rodila v Novem mestu, od kjer tudi sem. Bo pa to moj drugi porod. Sicer se pa jaz, glede na prvo nosečnost, počutim fenomenalno ... Moram takoj potrkati, samo res, nič ne pretiravam. V prvi nosečnosti mi je bilo ves čas slabo in sem ves dan bruhala, sploh zvečer, v 11-tem tednu sem bila pa že tako dehidrirana, da sem morala v bolnico za en teden na infuzijo in svečke, da so me malo v red spravili. Potem pa doma dva tedna ˝strogega ležanja˝. No, potem so bile pa ˝samo še˝ slabosti, vse do zadnjega dne. Rodila sem pa na rok po ZM, ker sem imela PDP po UZ prestavljen za en teden naprej. Zdaj imam sicer slabosti, ampak ni sile. Sem pa še daleč od bruhanja, tako da upam, da tako ostane . Res bi bilo fino!! Prsa so kar ˝lepa˝ - sem končno prišla do 75B , ja, pa zaspana, zaspana... Bi včasih kar v službi, ko me ne bi nihče videl ! Tudi delo ne pomaga ! Ostalih znakov pa še ni. Prvi pregled imam 1.9.. Ste novico že povedale ˝naprej˝? Midva še ne, nikomur. Po prvem pregledu bova mojim staršem in njegovim, po oz. na NS pa sledi veliki podvig - najini mali, ˝veliki˝ po novem, Piki. To bo pa kar velik zalogaj. Imava že pripravljen ˝scenarij˝, kako bova to speljala in upam, da bo lepo sprejela. Saj v to sicer ne dvomim, samo potem bo bolj mučno, ko ne bo mogla dočakati . Je bolj nestrpne sorte ! Si pa že kar nekaj časa tako zelo, zelo želi bratca ali sestrico. Pa bi ji včasih tako rada že kar povedala, da ga pa morda le dočaka ˝že kmalu˝, pa ne bom, ne smem !!!!!!!!! Ker bi bilo to tudi sicer potem bolje, da kar na radio objavim - si jo kar predstavljam, bi v dveh dneh pol NM vedelo . Toliko od mene. Lepo božajte svoje bušije, pa se beremo! ____________________________________________ Anonimna 1
|