PREHLAD-PLAŽA? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

lin -> PREHLAD-PLAŽA? (25.7.2006 13:07:09)

Pozdravljene!
Naša Lin je že ene 4 dni prehlajena.Vročine nima, je normalno no mogoče malo manj,ogromno pije,vsako tolko pokašlja ima pa  nosek totalno zamašen in nikakor ji ga nemorem fajn spucat.
Večkrat na dan ji ga sčistim s pumpico in fiziološko pa nič ne pomaga.
Veliko ljudi mi je reklo naj jo peljem na plažo v morje da se malo potunka da se ji sčisti nosek.Mislite da ni nevarno da bi se še bolj prehladila?
Smo z obale tako da imamo do plaže samo par metrov pa me zanima kaj menite ve,bi jo peljale v morje?
Pa še neki me zanima.Če ima katera izkušnje z električno pumpico za nosek?Se kupi v lekarni in stane cca.8.000,baje fajn spuca nos.Jo katera ima?Se jo splača kupit?

vesna.com -> RE: PREHLAD-PLAŽA? (25.7.2006 13:23:37)

Draga moja!Moji 21-mesečnici teče iz nosu že 10 mesecev brez pretiravanja in brez dneva prestanka!Drugače nič bolna ali prehlajena ali vročina, samo iz nosa curi.Ne pomaga nič!10 dni smo bili na morju , jo vsak dan potunkali(to ji je všeč in se ob tem smeji,da me ne bi katera takoj kregala),pa ni pomagalo nič.Tako da mogoče to ni ravno rešitev glede na to da ni dolgotrajno in bi res lahko še kako vročino fasala.Ti sam fizio pa pumpo pa bo.Glavno da teče da se ne zabije.

skuštrana -> RE: PREHLAD-PLAŽA? (25.7.2006 13:51:12)

Pri naši 18 mesečnici smo že večkrat z morjem rešili prehlad. Na celini je bila prehlajena in prehlajena, ji je teklo iz nosa. Smo prišli na morje (že celo maja, ko še ni bilo ravno naj za kopanje) in tamala pač vedno navali na vodo in ji je nos full spucalo. Ves tisti smrkl ji je ven potegnilo. In tako letos že kake trikrat. Malo ji naj pride morska voda v nos pa boš videla kako bo šlo ven. Boljše kot vse pumpice in fiziološke raztopine skupaj. Morje res pomaga, ampak samo v primeru, če nima vročine in je drugače ok.

lin -> RE: PREHLAD-PLAŽA? (25.7.2006 14:38:44)

Vesna.com
Ma naša Lin ima zamašen nosek in ji neteče nonstop vem.Že dosatikrat ko je bila prehlajena smo to rešili s pumpo in fiziološko samo nikoli ni imela tako zapopanega.
Lenka s
Sem se odločila da tudi mi danes poskusimo z tunkanjem itak za to je ni treba prosit ker se že sama tunka,pa še ful ljudi mi je to svetovala pa bomo probali.Sem pa ta čas klicala še v ambulanto ker sem rabla še neki drugega in sem sestri omenla kopanje pa je rekla da če nima vročine naj kr gremo tako da danes gremo na čofotanje.Upam samo da r4es ne faše še kaj hujšega.
Hvala za odgovore

Stran: [1]