|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakci muh na cotah sušenih zunaj?
25.7.2006 11:24:16   
puncica
Kaj naredite s tistimi cotami ki jih sušite zunaj in ji potem mušice, muhe, obadi, ose, čebele, pa vsa ta golazen polula in pokaka, pa se gor vidjo take rjave pikce. A jih še enkrat operete al kaj, ker potem bi jaz mogla kr naprej pratuser posted image Ravno zdejle sem vidla da se mi je na belo dekco na terasi zunaj v vozičku kjer tamal spi posrala ena muha al osa al kaj pa vem kaj, ki mora imet driskouser posted image , ker je kr velik flek za tako malo goazen cca pol cm.
Ma te golazni, notr v bajti pa imam vsako jutro kup trupl po tleh, da morm najprej vse posesat, da lahko sploh v miru zajtrkujemuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakci muh na cotah sušenih zunaj?
25.7.2006 11:26:53   
srki
Zoprna zadeva ja.

Mi belo perilo ponavadi kar na hodniku na stojalu za perilo sušimo, ali pa na podstrešju. Muh pa tam ni toliko, ker je vse bolj temno in ne morejo sploh do tam prit, pa še vroče je kot user posted image . Tiste cote, ki so bolj za doma, pa zunaj.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 11:29:13   
CUKRČEK
če po resnici povem, sem se zdele tolk smejala kot že dolgo en. CElo poletje sušim cunje zunaj pa nikoli ne opazim mušjih drekov na njih. Mogoče rabim nova očalauser posted image  Ali pa moram dat našim muham kaj takega za jest, da bodo drisko dobile...da vidim kako na veliko se userjejo.user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 11:33:55   
Jančika_
Jaz že dolgo ne sušim več zunaj, čeprav mi gre stojalo sredi dnevne ful na jetra. Kajti če se že muhe gor ne poserjejo, pa kak sosed strese tepih čez balkon, pa maš hudiča.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 11:48:33   
Anonimen
Puncica, saj vem, da si v rovtah doma, samo daj stojalo malo bolj stran od gnoja, da se ne bodo muhe gor nabirale user posted image

Ne vem no, jaz sem sredi mesta, pa ni nikoli perilo posrano od muh, sem pa tja od kašnga ptiča, tako, mogoče enkrat na leto.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2006 12:28:57   
srki
Sam kaj, ko niso muhe samo v bližini dreka. user posted image

Cukrček, pol pa fajn, če ti muhe nič ne poserjejo. In to so čisto take male pikice, črne ali sive.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2006 12:44:19   
KIRA
hvalabogu mam sušilc za perilo. če pa že kaj zunaj sušim, pa se userjejo muhe gor, pa pač še enkrat operem. kaj čem - ne maram se v mušjih drekih kotat. sej nisem pujs.user posted image user posted image user posted image user posted image ojnk.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 25.7.2006 12:47:33 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2006 12:46:43   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

če po resnici povem, sem se zdele tolk smejala kot že dolgo en. CElo poletje sušim cunje zunaj pa nikoli ne opazim mušjih drekov na njih. Mogoče rabim nova očalauser posted image  Ali pa moram dat našim muham kaj takega za jest, da bodo drisko dobile...da vidim kako na veliko se userjejo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh, zdaj se mi je pa od smeha skoraj zaletelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2006 13:40:02   
puncica
Sej smo od prvega gnoja cca 100 m stran, tako da po moje nis to tiste gnojne muhe, no zadnič so res ene par letale tam mim a sračkale mi nisouser posted image Sam pa čist vedno imam na kateri coti kak drekec, ma me to razjezi, zadnič sem prala ene cote ko niso več tamalmu prav, da jih lepo pospravim in evo spet drekci goruser posted image . Če dam pa na stojal ga nimam pa kam postavit sam ven al na teraso, kjer se spet muhe mal gor guncajo al ga pa po celi bajti prestavljamo iz kuhne v dnevno pa na peč, pa spet v sobo kjer je računalnik, skratka cela štala s tem stojalom. 

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2006 14:33:51   
kalbo
Najbolj idealna rešitev je, da si nabaviš sušilec perila, al pa stražo s pipsom v roki postav.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2006 15:19:07   
Jančika_
Mi imamo sušilec (no, zaradi pomanjkanja prostora kombinirec), ampak ko je 35 stopinj, mi pa res ni, da bi še dodatno segrevala plac s sušenjem v stroju (po nekem čudnem ključu je v celem stanovanju ravno v kopalnici najbolj vroče). Mater, ko nimamo klime...user posted image

Pri nas celo niso največji problem muhe; štalo imamo predvsem z nekakšnimi mušicami, ki živijo na drevesih ob bloku. Taka ful lepa drevesa so, fajn senca pa to, ampak tiste mušice so pa hudič. Privlači jih vlaga in tako se usedejo na perilo, dol pa jih ne spraviš za boga ne. Tudi ko suho perilo streseš, ostanejo gor in jih moraš eno po eno z roko dol pobiratuser posted image . In to jih je po 20 na eni majiciuser posted image .

Sosedje so se že pritožili kaj jaz vem kam in izvedeli, da se špricat ne sme, ker je to sredi naselja, edina rešitev bi bila podreti drevesa. Kar pa spet ne pride v poštev, konec koncev je to edina senca in edini zeleni konec tule okoli.

Skratka, sedim tule v dnevni in zrem v stojalo, polno mokrih cotuser posted image .

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2006 23:31:07   
frutka_
Moja babica, ki živi na deželi je imela navado, da je zmeraj preko sveže opranega perila eno zavesp vrgla. Tako gosto pleteno in čisto lahko, da so muho tisto nasrale, spodaj so pa oblačila ostala čista in tudi posušila so se normalno.
Meni se zdi fajn rešitev!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2006 10:38:04   
Urša
Mi je znano,ja...sam po tanovem sušim še vedno zunaj, samo pod streho in ni nobenih drekcev več.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2006 18:28:40   
nanka
Mi imamo tudi na tone muh in posledično posrano perilo. Zdaj dajem čez stojalo mrežo ( tisto, ki je za na okno) in je super. Perilo je suho in nič posrano. Kupila sem največjo mrežo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2006 11:49:39   
puncica
ja urša tud mi imamo cote obešene pod streho in to na terasi, pa so še vedno posrane user posted image Ja nič bo treba pa bol pogost prat.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.7.2006 21:59:53   
Urša
Ja,pol pa vašim muham postran nese!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.7.2006 22:04:49   
Anonimen
Torej je rešitev mreža čez strojalo ali pa, da nasadite tiste rože, ki muham smrdijo, kaj so že ... ne roženkraut ...

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.7.2006 22:14:29   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Moja babica, ki živi na deželi je imela navado, da je zmeraj preko sveže opranega perila eno zavesp vrgla. Tako gosto pleteno in čisto lahko, da so muho tisto nasrale, spodaj so pa oblačila ostala čista in tudi posušila so se normalno.
Meni se zdi fajn rešitev!

bravo tvoji babi. jest se tega neb spomnila, pa nisem od včeraj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.7.2006 15:13:02   
Anonimen
vse sušim v sušilcu :)

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.