kengurujček Tomy Verona (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

livia -> kengurujček Tomy Verona (24.7.2006 20:28:54)

Na posodo sem po dolgi verigi znancev in prijateljev dobila kenguruja Tomy Verona, vendar ni bilo priloženih navodil. Jaz bi rada otroka nosila na prsih, vendar da bo ta obrnjen tako, da bo lahko gledal ven. Ko si montiram ta kenguru mi je pa ful čudno ga obrnit navzven, ker je hrbtišče zelo visoko. Ali ima še katera tak kenguru in navodila zanj?

soja -> RE: kengurujček Tomy Verona (24.7.2006 20:40:33)

Toplo ti priporočam trak za nošenje otroka. dojenček je tik ob telesu je varno in zelo prijetno. Mi smo se nosili od rojstva naprej. Več si lahko ogledaš na tej strani:
www.hugabub.com

Nam kengurujček ni ustrezal- dojenčki kar lezejo skupaj!

zmajči25 -> RE: kengurujček Tomy Verona (25.7.2006 10:46:21)

Mi imamo kegurujček Tomy freestyle in se hrbtišče "prepogne" s pritiskači, ki so na hrbtišču tako da je primeren tudi za nošenje otroka da gleda ven (v smeri hoje). Ko pa je otrok še majhen in še nima stabilne glavice pa ga je treba nosit tako da gleda proti tebi in hrbtišča ne "prepogibaš". Mi jo nosimo v kenguruju od 3 meseca naprej. Začeli smo po 15 minutk, sedaj pri 5 mesecih pa smo že po uro in več v kenguruju. Vozička naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] namreč niti pod razno ne mara. Če želiš imam navodila od mojega kenguruja in ti jih lahko pošljem po mailu, mogoče pa sta si modela podobna. Drugače pa pejdi pogledat v Babycenter, ker jih tam imajo in mogoče bi ti lahko posodili navodila za tvojega kenguruja.

Stran: [1]