mamči -> RE: hotel ali apartma ?? (24.7.2006 21:22:01)
|
Jaz sem uživala s 11- mesečnikom in 3.5 letnikom v hotelu s polpenzionom. Mali še tud pije po flaški, ki pa sem jo komot oprala v kopalnici z detergentom, vročo vodo in ščetko. Tud grelec sem imela s sabo. Spal je malo v sobi, pa velikokrat kar v senci ob bazenu ali na plaži. V sobi ni problema - smo imeli tv, pa med tem, ko je spal sem sebe malo porihtala (kaka maska na obraz, malo manikure, pedikure, pa obloge na lase [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] - saj zato pa je dopust a ne.). Mi je pa žal, da smo baby siterja doma pustili, ker enih par sem videla, da so ga imeli ob bazenu vključenega ko so mali počivali, starši so pa lahko malo uživali v bazenu. V bistviu si en, dva tri v sobi če se prebudi, tako da je praktično. Je pa po vročini kar malo mučno, ko pač vse živo vlačiš za sabo na plažo, pa cel dan aktivnosti z otrokom...si kar malo crknjen, tako da je že praktično, če ti ni treba za hrano skrbet. Po drugi strani je pa spet dobro, če si lahko sama skuhaš kar ti paše in kdaj ti paše. Oboje ima dobre in slabe strani. Sama sem bila s celotnim bivanjam v hotelu zelo zadovoljna in mi je bilo res lepo, brez obveznosti do gospodinjenja. Pravi dopust. Aja, pa še pakiranje - samo cotke in ostale drobnarije in smo že šli.
|
|
|
|