|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko časa
26.7.2006 9:29:45   
dorina
Pa sem dočakala svojo user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.7.2006 12:17:44   
ancka1
Dorina join the club! Jaz sem jo včeraj. user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.7.2006 1:36:15   
lu155
midva sva kar nekaj časa delala nauser posted image ...pa je uspelo!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.7.2006 7:10:13   
meeryana
3 leta user posted image  Ampak kaj sem v teh letih naredila, kar drugače verjetno ne bi? Ogromno :) Nekaj časa še mi biološka ura daje...pa nič ni zamujeno :)

Komaj čakam, da bo tudi za naju prišel čas user posted image

LP
M

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.7.2006 7:21:02   
ily

Prvič 17 mesecev; drugič, ko se je končalo s SS, 9 mesecev; in ker nismo ˝spoznali˝ svoje druge bubike, je zdaj že 27 mesecev - pričakovanj, obupa, žalosti, novega upanja in še vsega ostalega, mimo. In še nič ne kaže, da pa tokrat bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....
Pa tudi tolažiti se več, s tistim ˝saj enkrat pa bo!!˝ ne morem več. Nimam več moči! Sem pa ugotovila, da konec meseca res samo še upanje ostane. Za vse drugo nama je že zmanjkalo moči....

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.7.2006 9:12:26   
kapica
Od avgusta 2004!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.7.2006 23:53:05   
Anonimen
Mi pa prvi mesec čakamo- mi 2 dni zamuja user posted image . Pa nimam j...... da bi test nardila.
Pa sploh nisva bla nevem kk pridna.

K bova dol padla od veselja če je kej k mi že en let vsi dohtarji govorijo da bom verjetn mela probleme z zanositvijo tku da me je majčkn strah da bo res ful dolgo trajalo k nism glih potrpežljive sorte.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.8.2006 11:11:24   
gradles
Midva pa sva ravno začela delati na tem a nam ni ratalo v prvo, upam pa da bo naslednjič boljše! Za vse vas želim, da čimprej zagledate z mano na čelu magičniuser posted image user posted image , in čimprej postanemo srečke user posted image !
Pa veliko sreče pri nadaljnjem trudu! Ne smete obupati in sedaj vrečti puške v koruzo, ko ste že enkrat nekaj naredile za to!!! Čim več user posted image user posted image user posted image vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.8.2006 14:49:41   
Emm
Uau.
Ko vas vidim tukile gor kako nestrpno čakate na user posted image ,user posted image  dobim tudi jst pogum.Z mojim sva se odločila včeraj da boma začela že počasi delati na drugemuser posted image .
Mene je še vedno malo strah saj je tale šele 19 mesecev,kako bom zmogla 2 naenkrat, a moj me tolaži da če lahko tega nagajvička porihtam sama brez pomoči, da bom lahko tudi drugega on bo pa njega prevzel.
Upam da neboma potrebovala kakšno leto za user posted image ,saj je taprvi ratal s 4 meseci.
Z upanjem da nam se pokažejo user posted image ,user posted image ,vam pošiljam pozdravček.

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.8.2006 15:08:31   
lilica
Prvega po 12 masecih,za drugega pa se matrava že 15 mesecev pa še nič. NOro

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.8.2006 20:21:24   
zverinica
oj... jaz sem nova na forumu. Midva se trudiva od maja 2004.
Ravno danes sem dobila user posted image . Sem zdajle zelo žalostna user posted image .
Ker mi je zamujala 10 dni, sva se že malo veselila... pa je bil test
negativen (že v petek)... danes pa user posted image .

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.8.2006 20:55:16   
miny
ja midva prvi mesec nisva dočakal, ta mesec jo pa ne prilčakujem 31.8.

zverinica se s teboj,

(odgovor članu zverinica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.8.2006 20:56:43   
miny
neki šteka.
sm mislila.
zveinica sem v mislih s teboj

(odgovor članu zverinica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.8.2006 22:38:11   
pot
Midva delava na user posted image danes točno 1 leto.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!