|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šibka in kratka m po mesecu jemanja kt
24.7.2006 7:32:11   
janapan
Pozdravljene
No pred enim mesecem(točno  user posted image ) sem skočila v zakonski stan. No ker sem šla na honeymoon in bi vmes glih dobila  user posted image  sem se odločla da si bom to prestavila. Kar pomeni da sem jemala kt neprekinjeno približno mesec in pol. No takoj ko sem prišla domov sem jih vrgla v koš in za tem sem dobila zelo šibko user posted image ...v resnici ji skor ne bi mogli rečt da je bla ker se mi je v bistvu en teden samo packalo madeži stare in sveže krvi...dovolj so bili dnevni vložki. Mislila sem da je to le predpriprava...(ponavadi se mi pred menstruacijo kak dan vedno packa)....pa nič....
A se vam tudi kdaj to zgodilo.

No drugače pa sva se odločla da od zdaj naprej ne bova več pazila. Sicer nisem še pripravljena rečt zdaj bom pa načrtno delala nauser posted image ....ampak če me preseneti bom pa vesela.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šibka in kratka m po mesecu jemanja kt
24.7.2006 8:16:10   
darjatimci
Ko sem še jaz davno od tega jemala tabletke so bile menstruacije vedno šibke,kar je normalno.Ti se kar psihično pripravi na prihod normalne, če si s tabletkami končala.Praviloma bi to moglo biti naslednji mesec,ampak glede na to da pišeš,da si jih malo dalj časa jemala je možno,da si malo zmedla hormončke jo lahko pričakuješ tudi prej.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šibka in kratka m po mesecu jemanja kt
24.7.2006 9:02:16   
Ancy
Jz mam tud od teh tabletk ful šibke M, pa sm imela včasih zelooo močno, tako da mislim, da bo naslednji mesec bolje ko neboš tako nafilana s hormoni ....user posted image user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (69%)

Pred rokom. (31%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!