pritožba turistični agenciji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

noe -> pritožba turistični agenciji (23.7.2006 22:12:17)

Mi smo pa v soboto prišli iz težko pričakovanega dopusta,pa imamo en kup pripomb,ena je da so nam zamenjali apartma,ni bilo klime kot so obljubili in še ta apartma je bil odaljen kakšen kilometer od obale ne pa 300 metrov kot je bil prvoten.A mogoče ve katera ,če lahko to  kar napišem in jim pošljem al kaj moram naredit?Prosim za odgovor čimprej,lp

Anonimen -> RE: pritožba turistični agenciji (23.7.2006 22:14:25)

Ja, kar takoj se pisno pritoži. In zberi dokazne materiale (račune, mogoče fotografije,...), jih fotokopiraj in priloži.

BLAŽIKA -> RE: pritožba turistični agenciji (23.7.2006 22:40:37)

Če se niste pritožili na kraju samem oz. morali bi napisati v knjigo pritožb potem mislim da neboste rešili nič(še posebaj če računate na vrnitev delnega denarja). Če ste pa dali pritožbo tudi na dopustu (pisno) potem pa kar idite na agencijo in vam bodo povrnili 80% stroškov(vsaj zakonsko jih morejo čeprav z zelo težkim srcem in muko). Že v osnovi ste naredili napako da ste sploh sprejeli ta apartma, ker če so vam na agenciji tako rezervirali kot ste vi plačali potem je prišlo do šušmarenja na recepciji. Tudi nam se je zgodil že podoben primer vendar smo naredili rabuko pravo in so lepo gospo vodičko, ki ima tam apartma celo sezono lepo izselili v tistega ki so hoteli podturit nam mi pa smo dobili tistega za katerega smo plačali, pa čeprav smo čakali pol dneva in se prepirali ter bili pripravljeni iti tudi domov.

noe -> RE: pritožba turistični agenciji (23.7.2006 22:53:27)

Jaz sem to rezervirala prek interneta in sem po telefonu govorila s predstavnikom turistične agencije,ki mi je zatrdil ,da je to apartma, ki je na sliki in da ima klimo .Ko pa smo prišli na Lošinj sem takoj vidla ,da to ni isti apartma in sem šla tja na agencijo,kjer smo se prijavili pa je ona receptorka pokazala na računalniku, da imamo rezerviran ta apartma od 17.5.,tako da nas je nategnil ta od naše agencije.Ko pa smo ga hotli na telefon, so rekli da ga danes ni ker je nedelja in da nas bo takoj v ponedeljek poklicu. V ponedeljek pa je bil na dopustu,pa nas je pol klicu en drug pezde,sam mož mu je povedu da hoče prvo govorit s tem in  da se bomo prtožili. 

Stran: [1]