miši
|
Ptica, no pa imaš slikico, kakšen lušten čmrljček . pazi na svije zdravje. london, pozdravljena in dobrodošla, jaz sem sicer imela rok avgusta, rodila pa sem 3 tedne prezgodaj, tako da sem v bistvu julijka, rajše pa čvekam tukaj s puncami, ker smo klepetale na sosednjem forumu. glede opeklin, če res ni hudo, jaz nebi nič mazala, mogoče kar z mlekom?rajše pokliči in vprašaj patronažno. stuhica, huh, res si pridna,da se še učiš, seveda, držimo pesti na vso moč !!! tut tole z obiski nič fajn ane, midva kar poveva, če rajše vidiva, da pridejo kak drug dan, naš skupni čas je zdaj najbolj dragocen in na prvem mestu. verjamem pa da ni vedno tako, si imela to obiske iz tujine? glede dodajanja, zdaj ji dajem Aptamil 1x do 2x n dan,cel obrok, ostalo je moje mleko. Naša poje okrog 80ml, tvoj mali poje zelo malo, potem večkrat je? mi imamo cca. od 7-8 obrokov. Novalac sem dala parkrat,da se je polivanje umirilo, jo je pa kar zaprlo in napenjalo, tako da smo rajše na Aptamilu. polivanje je kar precej boljše. za kopanje uporabim par kapljic tekočega baby mila sensitive od Niveje, tok fino diši, pol jo pa še namažem z oljem (olje+voda na krpici) in ma res zelo lepo kožo,nič izsušeno. seveda pa se sicer umivamo samo z vodo, če im suho kožo, jo namažem z Aventovo magic cream, rito pa samo čez noč namažem s hladilnim mazilom, sicer ne. to je vse kar uporabljam. mandljevo olje se mi zdi pregosto pa še alergeno je....mi ni všeč. kot kemika pa me je najbolj prepričala Niveja za dojenčke in zaenkrat je res fajn. šibam, lakota kliče...
|