|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
10.1.2007 16:51:02   
Nisaa
No še jst se na hitro javm !
naš drugi sonček pride 25.7 je rekla 3 dni gor alpa dol k nemore točn določit ,tko da ful sem vesela sem ga vidla kako je brcal jutr semorm že za nuhalno naročit.Evo pa gremo spet vse od začetka ,no ja sej zdej bo hitrš minil ker mam že Maja doma.Drugač je bla pa ginik. kar vesela sem pa lih kontra pričakovala ker je tolk mal razlike ampak glede na to da je pri prvem trajalo 6 let je to zde super kar je lohk.Nč se mi mudi ostalo drugič!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.1.2007 17:09:20   
piscancek
helou!

Melitkica- si me nasmejala do solzuser posted image user posted image - še kaj napiš,pliiiiiiiiiiiiiiiisssssss. ja,tud mene zanese in pišem kr v narečju,zato me opomni,če bom kaj takega napisala da ti ne bo jasno,prav??? sem pa mogla res počasi in 2x prebrat,pa fejst študirat zravn,da sem te štekala.
Ja, super za seminarske.
Stuhica- kapo dol,si pa res pridna! js še vedno pacam eno seminarsko o črtni kodi,upam da jo dans zvečer končno spacam do konca,ker mi gre že na kozlanje.
Hruška- ni druge,kot pa da se preselite,ker faraonke se zgleda da ne mislijouser posted image - ne,se mal zezam,verjamem da more bit presneto zoprno met mravljice po celi bajti. Upam,da čimprej opravite s to nadlogo!
Andrejaz- naša je pa včeri znajdla,da se prime za prstke na nogi in pol gleda to čudo,sam še ni tok gibčna,da bi jih v usta spravla,da o obračanju ne govorim- sej ma cajt,eni pač prej,drugi mal kasnej,al pa sploh ne. No,naša pa zato cvili ko operna diva in stavim,da je najglasnejša daleč naokoluser posted image user posted image

Ptica- iskreno sožalje.
Na plavanje bova hodli v MB v Fontano, a bi vidva tud? Jutr je sestanek v Mb,sam js ne morem,tečaj pa se začne v torek. če te kaj zanima,mi piš na ZS,pa prosim,če mi daš tvojo gsm št, mi je star gsm crknu in odnesu več ko polovico št. zravn.user posted image user posted image user posted image

Miši, čestitke Ajdi za prvi zobekuser posted image ,je prava lepotička.

komi čakam plavanje,ker ste vse tk navdušene prišle nazaj. A mate neoprenske hlačke za vaše pikice,al kr kopalne pleničke?

Melitkica- waw, Švedska,joj si mi naredla lušte. Ne štekam pa,zakaj je v slingu lažje nosit kot v kengurujčku. Naša ma zdej 6,5kg pa je zame že ful težka,me hrbet presneto boli.

pa,pa

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.1.2007 17:12:16   
melitkica
Pupe samo da vam pojasnim, da jaz vas razumem(saj sem slovenka user posted image ), samo težje vas berem, posebej tiste, ki pišejo v narečju. Zato me je zanimalo, kako bi vi mene brale, če bi jaz pisala po naše.

alarm, se še javim

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.1.2007 20:09:12   
stuhica
Oj oj"!

Oh melitkica verjetno je  tud name letelo ker sem pa sploh navajena pisati v narečju! oprosti mi se bom potrudla samo me prevečkraat kar zanese! user posted image Sem se pa nasmejala, sem mogla dvakrat prebrat , se mi je pri branju kar zatikalo !user posted image user posted image

Sam na hitro ker se spravljam počasi našega sončka skopat pol pa upam da bo zaspal  kot ponavadi in pridno spal do zjutraj!
Imamo jutri cepljenje že 3 je, pa upam da ne bo zelo nemiren kot prejšnja dva cepljenja.

Nič toliko za sedaj kasneje se morda še kaj javim!

lp stuhica

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.1.2007 21:19:20   
Nea
Hojla!

Eno uro nazaj sem napisala post, in je kar zginil user posted image Zdaj pa še enkrat, skrajšano verzijo.
Z Laro sva sami doma. Ema in mož sta šla na obisk in kmalu prideta nazaj. Sem preveč utrujena, Lara pa zvečer sitna in se mi ni dalo z njo letat okrog po obiskih.
Drugače pa je zelo aktivna. Samo da jo spustim na tla se že preobrne na trebuh. Pol pa jok, ker pše ne ve kako in kaj naprej. Včeraj se je 2x uspela prekobaliti nazaj na hrbet. Ko je v naročju, pupa bi rada sedela. Svojih nogic še ni odrkila. Včasih ji obujem nogavice z ropotuljico, ampak jo nič ne zanimajo.
Zbokov še nima. Je pa postala prava čveketulja. Ko jaz pojem, poje tudi ona.

Zvečer imamo enako proceduro kot pri andrejiz. Zaspi med 20 in 21h, potem pa imamo vsako pol ure klic v sili... po priklopu na zizo  spet zaspi ... in to traja dokler še jaz ne zapsim zraven. Na koncu pa jo mož da v njeno posteljo in je mir do 5ih zjutraj. Takrat se ne joka, ampak kliče: uuuu, oooo, guuu. Se naje in spi naprej.
Imamo pa težave z dojenjem. Mleka še vedno imam dovolj, ampak pupika se na vsak zvok obrača in zvija in potem noče več pit. Potem pa se vse skupaj preobrne v jok. Takrat jo moram vzet v naročje in po premoru spet pristavit. Če se bo tako nadaljevalo, bom kmlau mogla začet z GH, čeprav sem mislila počakat do 6m.

ptica - sožalje za staro mamo!

miši - čestitke za prvi zobek!

vesna - meni je uspelo prebrat kar nekaj knjig. Največ pa ko Laro dojim.

Tolko za nocoj.
Fajn bodite,
Nea

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.1.2007 21:26:51   
Vesna
ojla ženske!melitkica jaz sem se ful namatralauser posted image pa zadnji stavek nisem razumela.
miši čestitam za prvi zobek tvoje lepotičke.naš se slini kot mali polžek in ga fajn mučijo dlesni o zobku pa še ni sldu. ma sigurno bouser posted image .
nisaa jaz mam pa 22 .7.roj.in je kar fajn datum.
sandra
ti mu pa že gres daješ?jaz sem mu danes dala prvič mineštro(sem mu dala že samo  za probat malo prej) in mu je bilo všeč.
bambina kje si?si kej po gorici?
plavanje midva greva v začetku februarja tu v NG,komaj čakam,ker ga že pripravljam počasi,ker se je še par tednov nazaj bal koapt.zdaj se pa ful matram da mu je zanimivo in uspeh je tu ne dere se več.
danes je val vstal ob 7ij spočit in ni tel več zaspančkat, šele po kosilu je spal pol ure in potem na sprehodu kako uro in pol,jaz sem pa zdaj vsa  zmučena.grem spt pa še sliko od mojga lepotcauser posted image ko papa
user posted image
lp vsem in nove avgustovke dobrodošleuser posted image

< Sporočilo je popravil Vesna -- 10.1.2007 21:27:49 >

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.1.2007 22:44:27   
andrejaz
Ojla punce

Se pa moram danes pohvalit, da je Sara danes zvečer uspela dati nogo v usta. Mogoče mi je pa danes dala kontro, ker sem včeraj tukaj napisala da je bolj lene sorte.

Melitkica – a tvoj dragi je pa medicinski brat? Mi dobimo pa pikico v petek ampak najbrž pri nas ne bo smeha. Razumela pa tvoje prekmurščine ravno nisem.

Ptica – sožalje glede stare mame

Punce – a ste si že kaj preračunale koliko višjo neto porodniško v petek boste dobile zaradi spremenjenega zakona o dohodnini. Jaz dobim 65 EUR več, ker pa se bolj malo še spoznam na EUR si vedno preračunavam še v SIT – skoraj 16.000 SIT več.

Evo še  link za izračun, če katero zanima
http://www.racunovodja.com/izracuni/opa_0.4/opa.asp

Razprodaje – še nisem šla in tudi ne bom. Za sebe itak ne bi nič kupila, ker moram najprej nazaj shujšati, za otroke pa velikokrat dobim kaj ugodno tudi če niso razprodaje. Sicer pa imamo vsi veliko preveč oblek. Sem nekaj dni nazaj privlekla na plano navadne bodije za Saro (do sedaj sem ji oblačila samo bodije na preklop) in za naslednjih nekaj mesecev ima naša Sara na razpolago kar 30 bodijev z dolgimi rokavi  Me je bilo kar groza ko sem jih štela – sej veliko jih je še od Marka, ampak včasih res ne poznam nobenih meja, ko se odpravim v šoping.

Nisaa – A pri vas bo pa samo 11 mesecev razlike? Boste pa imeli pestro. Upam, da ima tvoj tako službo, da ti bo lahko popoldan pomagal.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.1.2007 9:24:51   
Anonimen
Andrejaz-kaj pa moraš naredit, da lahk vpišeše podatke? Jz jih nisem mogla. Se bom pa pustila presenetit. Pa še razočarat te moram. Mislim, da bo nakazilo šele v ponedeljek 15.

Hvala vsem za izrečena sožalja.

Mi smo pa danes bolj slabo spali. Ob pol polnoči se je mali začel ful premetavat sem in tja. Izgledalo je vse tako da ima zadelan nosek in ga to moti. Pa še kašljal je nekaj zraven. Potem pa se je celo noč sam nekaj jokcal in zaspal nazaj. Sem mislila, da se je prehladil, sam je zdaj čist vredu. bom vidla kaj bo čez dan. Zdaj se igra na sedežni.

Smo šli včerraj gledat eno hišo, ki bi načrt prišel tudi nama prav. Sva se takoj premislila ko sv ajo videla. Moram počasi zbrati načrt, da bomo lahko podsrli les za streho. Zdaj se bo pa začelo. Denar, denar in še enkrat denar. Upam, da nam auspe to spelat. Jz že komaj čakam, da bomo na svojem, da lahk greš okol bajte, pa rožce sadiš,.... Saj bo!

pri nas že lepo sonček sije. Če Luka ne bo slabše bova šla malo ven.

Zaenkrat pa lep pozdrav.

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.1.2007 9:36:32   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi smo že z 2. cepljenja. Ko so jo špiknili, je bila zelo užaljena, zdaj pa spi.user posted image

Je bila pa ena druga zdravnica in je spet malo zakomplicirala zaradi srčka. Je brala tiste izvide od kardiologa (so v "kitajščini", tako da nič ne razumem). In potem je vprašala, kaj nam je kardiolog povedal o težavah zaradi napačne lege srčkauser posted image user posted image user posted image .

Hm...nič nam ni povedal, ker smo bili na UZ zaradi luknjice v srčku in je govoril samo o tem.... je rekla, da tako pač na izvidu piše. Potem je rekla, da bi me na to morali opozoriti že v nosečnosti, pa spraševala je, kdo je moj ginekologuser posted image . Saj sem jo vprašala, kje je zdaj problem, pa je rekla, da bo že kardiolog povedal čez 3 mesece, ko imamo spet pri njem pregleduser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa tokrat skulirana. Če bo kaj narobe, bodo že povedali, ane?

Aja, pa zdravnici ni všeč, da hodimo na plavanjeuser posted image ...zaradi možnosti prehlada.

Drugače smo pa težki 7600g in merimo 63,5 cmuser posted image .

Ptica, moje sožalje!

Nisaa, čestitam, te kar občudujem...mene bi pomoje pobralo, če bi bla zdajle noseča...sem bila na začetku FULLL utrujena. Kako si pa sploh ugotovila, da si noseča?

Vesna, tvoj Val je pa prav zadovoljen v stolčku!

Ajaaaaa, saj res. Sem začela akcijo proti faraonkam in je zgleda kar uspešna. Verjetno nam bodo drug teden poškropili samo naše stanovanje, da bo nekaj mesecev miru. Drugače pa obiskujem sosede in jih prepričujem v skupinsko škropljenje...upam, da bo uspelouser posted image .

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.1.2007 12:23:45   
Samoyedka
Ptica, tudi moje iskreno sožalje.

Andrejaz, zgleda da bod kamnom živim, ker nič ne vem- a država nam bo kaj zraven dalauser posted image Se ne spoznam kaj dosti na unem linku...

Razprodaje: tudi jaz potem nisem šla nikamor, ker se mi ni dalo- ma sem dolgočasna hehe, sem bila raje doma s svojima dvema dedcema. Šla sem edino v eno trgovino tu blizu, pa mi je kljun padel po tleh, ker niso imeli nič pametnega- kupila sem si edino ene kavbojke, da ne bom tavečja sirota jerica dirkala po mestu dokler ne shujšam malo user posted image

Naš mali je udaril štrajk...on ne bo več jedel špinače ipd.zelenjave, ker on bi banano al pa čežano! Se je drl zdej dva dni ko munjen, ko sem mu za kosilo dala blitvo pa krompir, da sem ga komaj umirila, pol je bila pač flaška v redu. No more banana for him, dokler ne pozabi kakšen okus ima user posted image

Jaz sem danes ful lene sorte, se mi nč ne da...grem si eno konjsko dozo kofeja skuhat, pol pa mogoče le bo kaj iz mene. Papa

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
11.1.2007 16:40:16   
Nisaa
Oj!

Andrejaz... a se kaj več dobi prvič slišim za to  sej nebi blo slabo ker manj kot zdaj tolk nemorem več dobit ,jst mama najmanjšo porodniško,moja kolegica ima skoraj še enkrat več kot jaz mal ji zmanjka.ja bomo mel samo 11 mescev razlike tko kaže ane če bo pa spet prej pa mogoč še manj.Glede mojga je pa tko zdej je že dolg na bolniški tko da se mamo zdej prav fletno v sredo gre pa na Jesenice ga gor peljem in gor ostane  tko da vrjetno bo potrebna operacija hrbta in potem sploh nevem kakšno službo bo mel takrat ko bom jst rodila to ko ima zdaj vrjetno da ne mislm skoraj 100% da ne več!
Hruška ja mal se mi je čudn zdej da še nimam menstruacije pa mal mi je blo slabo  ja kapa vem kot da bi čutla da sem noseča ker zdaj še nobenga testa nisem zastonj kupla!user posted image
a nismo lohk veseli ko nam je vreme tako naklonjeno super  ane bolš nebi mogla bit mi je vseeno če ni snega če ga bom hotla bom že šla kam na smučišče ,tuki se pa lohk že pomlad začne !user posted image user posted image user posted image Za nuhalno sem se tud naročila a veste kdaj jo mam v ponedeljek ob pol osmih zvečer noro ane nekje v Lj ker v Postojni še cel januar nebojo nič delali ker je zdravnica zbolela!
Nč zdej grem pa še mal tv gledat se beremo papa!!!

Papa Nina

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
11.1.2007 17:48:59   
melitkica
Hojla iz Prekmurja!

user posted image user posted image user posted image  Čestitke, ker ste me razumele. Se pravi, da bi  moje poste brale dvakrat ali pa bi me skenslale.user posted image  To je bilo malo za šalo. Priznam, da tisto avgustovko, katero težje berem, ker si lomim jezik, jo preletim samo površinsko (stuhica, najina pikica...). Mater sem odkrita, ti dve pa nista edini. Glavno je, da se razumemo. Brez kakršne koli zamere. user posted image

Ptica - iskreno sožalje!

Andrejaz - da, moj dragi je zdravstveni tehnik in dela pri pediatrinji in spec. za šolsko mladino. Tako, da imamo privilegij, ko gremo k zdravniku. Vsaj tu. user posted image  Pa nobene reakcije ni bilo po injekciji. user posted image

Piščanček - kakšna je razlika med slingom in kengurujčkom ne vem, vem pa samo to, da je Azra bolj zadovoljna v slingu. Boš morala Azro vprašat. Mogoče zato, ker imamo zelo stari kengurujček (predpotopni).user posted image user posted image  
Čüj, se ti vijde tej naš guč! Boš mogla idnauk se prijte, te pa boš tak scala od smeja. V našej krajaj je tüde nekaj korošic, ka se jin je guč povido, pa naše pojbe. Ena naša pa gratala vaša. Folga za inauk.user posted image
Jutri gremo v MS k mami in pogledam za seminarske, obljubim ti ne veliko, ker če se dobro spomnim, smo ful seminarskih delali v skupinah (razni načrti (poslovni, tržna analiza...)). Bomo videli. Ti pa sigurno javim.

Razprodaje - jutri bomo malo obiskali trgovinice, pa hladilnik moramo napolniti, ker je že pošteno prazen.

Tudi jaz se moram pozanimati za plavalni tečaj, če se slučajno izvaja v tej "zabačeni" Soboti! Moram prekmurke povprašat, so zelo številne na RR. Kje ste pa ve zvedele za tečaj?

Grem povprašat za tečaj in potem že pričakujem alarm. Mejte se lepo do naslednjega branja.

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
11.1.2007 22:47:28   
HuAnita
Melitkicauser posted image user posted image user posted image
Hruška, imaš ZS glede faraonk... Tisto špricanje ne zaleže, če ne storijo to po vsej stavbi, pa mislim da vsaj 2x zapored
Ptica, sožalje.
Nisa- prava faca si, te res občudujem! Da boš omela tako majhno razliko, potem pa ja jmram, ko sta 2 lti narazenuser posted image

Sicer pa tudi mi 'dojkamo' zvečer in ponoči, zizaland je zakon, kakšna umetna duda!!! Pa raje takoj dam zizlo, da niam večjih težav, ker če mi zbudi Capinko, je pa krizauser posted image
Sem po utrudljivem 'uspavanju' takooooo utrujena!

Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.1.2007 23:26:14   
miši
hruška, go go go, super,da si napredovala pri mravljah, se jim ne piše nič dobrega user posted image user posted image user posted image    tole s srčkom pa je mal čudno ane, mislim,da bi ti kardiolog ziher povedal,če bi blo kaj narobe. mogoče je bila kaka mlada dohtarca, to pa radi zakomplicirajo preproste in običajne stvari. bravo za pikico.
plavanje-imam res zelo veliko kolegic, ki so plavale in bile vse res navdušene, nobeden od dojenčkov pa ni staknil prehlada. prepiha tam itak ni pa zdaj točno vemo, kako in kaj naslednjič, saj otročka orenk zaviješ, lahko mu tut kapo daš takoj gor. tudi tuš je topel....
ej, jutri grem v šoping,ti moram še sporočit!

sem bolj na hitro, pozdravčke vsem, mi se mamo fajn, se potepamo in čakamo drugi zobek.
čawčaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
11.1.2007 23:40:04   
andrejaz
Ojla

Ptica – bruto znesek vpišeš, nato pa moraš z miško klikniti v isti vrstici, ker drugače ne prime zneska. Sem se tudi jaz najprej matrala, da je prijela številka.

Samoyedka, Nisaa – ne država direktno ne bo nič zraven dala, ampak so sprejeli spremembo zakona o dohodnini, po kateri se zmanjšajo stopnje - procenti za dohodnino. Bruto znesek dohodnine boš imela še vedno enak, ampak neto boš pa dobila več, ker so zmanjšali dohodninske stopnje. Na linku pa vneseš bruto znesek prejšnje porodniške in nato neto znesek ki ga bo izračunalo primerjaš z neto zneskom prejšnjega meseca in ugotoviš razliko. Lahko pa da razlike tudi ne bo in to pri tistih, ki prejemate najnižje zneske porodniške, ker v tem primeru še vedno ostaja 16% stopnja akontacije dohodnine.

Hruška – A v našem ZD je kakšna nova zdravnica? S Saro greva namreč jutri tja na 2 cepljenje. Jaz pa mislim da če bi bilo kaj narobe, da bi kardiolog to tebi direktno povedal. Ne vem no, me pa prav zanima katera pediatrinja v našem ZD je to bila.

Nisaa – o groza, še operacija ga čaka. A je imel kakšno prometno nesrečo? A imaš nuhalno v Dravljah?

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
12.1.2007 0:28:47   
stuhica
Dober večer, drage moje avgustovke!

MELITKICA prosim če me lahko kdaj tudi prebereš, kajti potrudila se bom pisati  malo bolj  slovnično pravilno!user posted image user posted image  Sej upam da ne zamerišuser posted image  Prosim če me psokusiš prebrati in mi sporoči ali je bilo današnje napisano besedilo povsem razumljivouser posted image user posted image user posted image

Nisaa sem te danes videla v RAdovljici če si bila ti seveda, sem se peljala z avtom mimo, drugače bi te pozdravila!

A ti tudi nimaš namena se vrniti na svoje staro delovno mesto? Če sem iskrena si jaz povratka na svoje delovno mesto prav nič kaj preveč ne želim, a če ne bo šlo drugače bo potrebno potrpet, žal tu ne bo pomoči!?user posted image user posted image  
Hruška ta pediatrinja ga. Baum.... je malo čudna, saj je meni danes rekla "sej a se kila pri vašem otročku še kaj vidi user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšna kila ? "prav nič mi ni nihče o tem nič rekel. Pojma nimam na kaj je gospa pediatrinja mislila

Andrejaz upam da boš imela Šket...... ker je verjemi mi veliko boljša od te gospe ki je bila danes- če mene vprašaš!

Smo pa dobili pikico, naš sonček  ALVIn ni prav nič zajokal,user posted image le pogledal je malo čudno sestro Nuško in nadlajeval z opazovanjem tiste sobice kjer špikajo otročke!user posted image

Težki smo bili danes 7100g in veliki 64 cm, tako da prav veliko se nismo poredili, smo pa zrastli, sicer verjamem kljub emu da naš mišek veliko poje in je pravi jedec je tudi zelo aktiven otrok, ki brca še ponoč ko spiuser posted image user posted image !
Upam pa da bo uspel zaspati kajti do sedaj sem imela že 3 alarmeuser posted image user posted image

Počasi zaključujem, mislim da vas bom ta teden le bolj brala in naslednji teden, kajti vrstijo se mi predavanja, ki se jih bom upam, da lahko udeležila, sledita mi nato še dva izpita v kratkem roku, tako da upam da bomo še na vezi!

toliko za danes lepo spančkajte in sanjajte!

stuhica

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
12.1.2007 0:32:55   
stuhica
Oj melitkica,

sem šla prav še enkrat prebrati besedilo in sem ugotovila da k moji nerazumljivosti ponavadi vskoči tudi tiskarski škrat, ker hitim pisati aupam da me boš kaj lažje brala!user posted image user posted image  (hecam se)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
12.1.2007 8:27:15   
melitkica
Dobro jutro!

Stuhica - user posted image user posted image user posted image   pa ne se preveč obremenjevat z pisanjem, ker imaš polno drugega dela. Ni panike. Lepo študiraj.user posted image

Plavanje - sem se malo pozanimala in vam moram sporočiti, da "glupa" Murska Sobota (v njeni okolici vsaj štiri temalna kopališča) nima plavalnega tečaja za dojenčke. Nazadje so ga izvajali leta 2005. user posted image  Najbližje je na Madžarskem v Lentiju (nen tudom) ali pa v avstrijski Radgoni (od nas cca. 8km, se pa začne ob 8 uri zjutraj, tako da mi skoraj ne uspe priti do tja, ker Azra ponavadi spi).Se bomo pa morali sami organizirati za miganje v vodi. Žalostno ampak resnično.

Grem pripravljat kosilo, ker popoldan gremo po nakupih in na obisk k mojim.

Se beremo, in uživajte na sončku, pri nas že lepo sije, bo spet lep dan.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
12.1.2007 9:06:08   
Nisaa
Dobr zjutrej!!

Spet bomo imeli en lep sončen dan,čeprav me je ponoči zbudil dež ker mam strešno okno nad glavo ko spim in vse slišimhhe pol pa gledam al gre sneg al dež pa nič ne vidim itak če je temauser posted image .
Melitkica  tud jst sem vrjetno ena izmed tistih  ki jih bolj mal zastopiš ker pišem bolj pod domačeuser posted image .
Andrejaz ja  v sredo bomo vidl kaj bo z mojmu ga zjutri gor peljem in tam ostane ,ni pa mel nesreče sam ma tako služb in vrjetno zaradi dvigovanja se mu je kaj naredilo.Aja a pol bomo tisti ki mamo najmanjšo porodniško spet zvisel to pa ni feruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Stuhica ja sem jst tdu včeri tebe vidla sam si bla pa ti z vozičkom pa jst v avtuuser posted image .A si mene spraševala za službo???To sem jst za mojega  pisala .Drugač me pa ful pogrešajo v moji službi zdej em nadomešča moj brat pa pravjo da so ženske najboljše  in da neboste vrjele kaj delam user posted image user posted image user posted image Šoferka semuser posted image mam skoz nočno od treh ponoči do 10ih zjutri men je super bolš nebi moglo bit  sem pol cel dan frej  sploh pol bo super zarad otročičkov ane!Drugač sem pa frizerka sam mi lih ni za v salonu delat ,mi tole kar bolš sede!
Aja stuhica še to sem ti hotla povedat  tvoja bivša soseda Alenka sej se je vrjetn spomniš bo tud julija mela prvega takrt ko jst drugega!user posted image
No zdej pa lohk  že neham kaj pravte uživejet papa!!

Papa Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1369
12.1.2007 9:11:07   
Nisaa
No pa sem še vseen neki pozabla .Andrejaz ne ne grem v Dravlje na nuhalno  sej tam dela ista kot v postojni tko da jih ni zdej oz. je bolna grem nekam v Podutik  pojma nimam kam bom mogla mal na zemljevid pogledat baje je en trgovski center!!

Papa Nina

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
12.1.2007 9:31:16   
Anonimen
Ojla punce1

No naš fantič se je res prehladil. Ne vem kje, ampak zdaj je kar je. Saj ni take krize, sam smrka in kiha non stop. Pa ni nič prave volje. kljub prehladu je pa danes spal do pol sedmih. Ni boljšga spnaca. Smo mislili danes iti malo v šoping, p ane bo nič. Boma kakšen dan kar malo notr, čeprav je danes bombastično lep dan.

Andrejaz-bom probala še enkrat. ASem bolj za luno s tem računalnikom.

Včeraj sma z lukatom prvič poskusila jabolko. Najprej se je kremžu, potem pa začel mljaskat. Danes nadaljujema.

joj alarm. se beremo

(odgovor članu Nisaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.1.2007 12:55:04   
L & L
Lp. N o mi smo dobili drugo pikico, mal je zajokcau pol je blo pa hitro dobr.
Bom zelo kratka, sva mela sam cepljenje, sam sem vseen rekla če ga lahko še stehtamo in zmerimo in nove mere so 7610g, in 65cm.
Vsem en lep pozdrav, moram letet me rabita oba.
Ptica iskrene sožalje.
Še eno pripopam da vidite našega falota.
Lp.

user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.1.2007 14:36:55   
najina pikica*
ojle babure tut iz moje strani....
mi smo se mal zgubili in zabluzili...sm komaj prebrala vidm da ste bile ful pridne...zelo pohvalno user posted image
danes zjutraj sva hotla z mojim sončkom in našo user posted image izkoristit sonček k je tako lepo sijalo in omamljalo,ko smo šli pa na sprehod ns je pa skoraj odpihnilo,je kr naenkrat začel tako pihat sa smem komaj proti vetru voziček porivala...no vsaj trebušne in stegnske mišice so mi mal delale user posted image  smo se kr po hitem postopku vrnil domov!
razprodaje-jst ne grem nič,ker pol samo obolevam...sm rekla da morm še par par par par kilc dol dat pol pa v lov po nakup po nove cotke...user posted image
melitkica-tut jst sm mogle it dvakrat prebrat...sm se pa ful nasmejala...sicer imam tut jst ene prjatle tam v okolici ormoža,tako da kaka beseda mi je znana
ptica-moje sožalje za staro mamo,sicer mal v zamudi ampak....user posted image
miši-čestitke za prvi zobe, nš žapček se slini že od 2 mes,kot polž ,dlesni ima že tut čist nabrekle od zobka pa ni ne duha in ne sluha...
samojedka.tut jst sm doktorerala predno sm kupila avtosedežek za tamalga...na koncu sva se odločila za maksi-cosi piori xp
katja-dobrodošla
vesna-jst mu dam GH pred obrokom mleka...pol ko poje gh pa še mleko kokr ga hoče pač spit...
GH-mi počas osvajamo zelenjavo in sadje....NJAMI...jutri imava na jedilniku cvetačo upam da mu tekne,k jo jst full fuj fuj fuj fuj ne maram!!!!user posted image
spanje-jst moram samo tak-takat po lesu nš pančka,spat greva po zadnjem obroku ob 21-21.30 in spi včasih celo noč do 8h zjutraj včasih se pa zbudi okoli 5h,da po hrusta svoj obrok in zaspi nazaj!user posted image  vsem tisti,ki sončki telovadijo ponoči...upam,na čihitrejšnjo navado pančanja....

mor it nš se je podelu in smrdiiiiiiiii,pa še tečko je postal verjetno zato,ker mu je ful toplo tam med nogami user posted image

papa

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.1.2007 15:15:03   
L & L
Lp. Upam da mam zdej kej časa za napisat, bojsa sta popadala dol, sta bla oba pri zdravniku, oba cepljena.
NISA, čestitke za nosečnost in majhno razliko, jest imam razliko 13,5m, in je včasih ekstremno naporno, sam je pa fino ker se imata res ful rada. Veliko sreče ti želim.
MIŠI, jeeeeeeeeeee zobek, čestitam.
Mi še zmer ne spimo skor nič, je po ene dvakrat do trikrat na noč, ne vem kdaj se bo to nehalo. Sadje mu gre dobro od ust user posted image , zmaže za šalo celo banano, moram pa rečt, da se mu je prebava popravla od kar je sadje.
No počivanja je konec mali brat se je že zbudu, vsaj veliki še spi.
Pa pa.
Se beremo za pisanje ni časa user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.1.2007 22:21:03   
Sandra*
Pozdravljene!

Sploh nimam nič časa na rr skočt, komej uspem vse prebrat. Mava tolk dela zdaj s tole prijavo za stanovanje da sploh ne upem druzga.

Mark že pridno papca. Korenček, krompir, kolerabo, polento, hipp piškote, hruško, jabolko, gresolino od milupe (smo jedli enkat, pa je bljak). Zvečer mu sedaj dajem hipp kašico lahko noč, ampak se je sedaj odločil, da kadar greva ven potem pridno spi ponoči, če pa sva ves dan notri, pa se zbuja in hoče jest, upam, da bo danes spal, saj sva bila skoraj 2 uri zunaj, čeprav je ful pihal veter.
V sredo ima cepljenje, upam, da ne bo preveč hudo.

Zdaj grem pa še Marku copate naštrikat do konca, upam,da potem že user posted image pride domov, je šel delat.

Miši: A si me kaj pogrešila na telovadbi? Moj dela, tašča in tast pa sta se potepala in nisem imela varstva za Marka in sem ostala doma. Če bo moj sedaj ob petkh delal bom mogla začet spet ob torkih hodit. V ponedeljek se pa vidimo, kajne?

No še par slikic pripopam:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lp

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

kaj praznujete
Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!