piscancek
|
helou! Melitkica- si me nasmejala do solz - še kaj napiš,pliiiiiiiiiiiiiiiisssssss. ja,tud mene zanese in pišem kr v narečju,zato me opomni,če bom kaj takega napisala da ti ne bo jasno,prav??? sem pa mogla res počasi in 2x prebrat,pa fejst študirat zravn,da sem te štekala. Ja, super za seminarske. Stuhica- kapo dol,si pa res pridna! js še vedno pacam eno seminarsko o črtni kodi,upam da jo dans zvečer končno spacam do konca,ker mi gre že na kozlanje. Hruška- ni druge,kot pa da se preselite,ker faraonke se zgleda da ne mislijo - ne,se mal zezam,verjamem da more bit presneto zoprno met mravljice po celi bajti. Upam,da čimprej opravite s to nadlogo! Andrejaz- naša je pa včeri znajdla,da se prime za prstke na nogi in pol gleda to čudo,sam še ni tok gibčna,da bi jih v usta spravla,da o obračanju ne govorim- sej ma cajt,eni pač prej,drugi mal kasnej,al pa sploh ne. No,naša pa zato cvili ko operna diva in stavim,da je najglasnejša daleč naokol Ptica- iskreno sožalje. Na plavanje bova hodli v MB v Fontano, a bi vidva tud? Jutr je sestanek v Mb,sam js ne morem,tečaj pa se začne v torek. če te kaj zanima,mi piš na ZS,pa prosim,če mi daš tvojo gsm št, mi je star gsm crknu in odnesu več ko polovico št. zravn. Miši, čestitke Ajdi za prvi zobek ,je prava lepotička. komi čakam plavanje,ker ste vse tk navdušene prišle nazaj. A mate neoprenske hlačke za vaše pikice,al kr kopalne pleničke? Melitkica- waw, Švedska,joj si mi naredla lušte. Ne štekam pa,zakaj je v slingu lažje nosit kot v kengurujčku. Naša ma zdej 6,5kg pa je zame že ful težka,me hrbet presneto boli. pa,pa