|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.1.2007 19:37:36   
Vesna
piščančekuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ti prodam lahko malo riti,pa malo trebuha,jošk pa ne dam,prvič v življenju jih mamuser posted image in to izkoriščam z dekolteji,ni čudno da sem skoz bolanauser posted image .

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.1.2007 20:08:47   
tiasha77
Ma piščanček jst ti kg podarim, lahk več kot 2, ni panikeuser posted image user posted image user posted image  Drugač smo bli pa tud mi3 pa 2 psa en krog s kengerujčkom po temi, ma je tok fajn, ker ni tak hud mraz, a ne? Da ne boš mislila da sem nek smučarski as, spustim se že pod breg, sam če je treba je tud plug doberuser posted image . Če pa pridemo na Kope, se ziher najavimo!

Drugač pa obljube: jst sem imela navado, da naredim evidenco minulega leta in si napišem cilje za novo. Evidence mi še ni uspel naredit, itak je glavni lanski dosežek mala žaba, za letos bi pa želela (kot večina) zgubit kako kilco (al pa če jih je že tok, nej se drugač razparcelirajo - npr. proti gor za boljši dekolteuser posted image ), predvsem pa si želim, da bi bila dobra mama, pa karkoli že to pomeni. Če pa bi mi uspelo letos še kej za faks naredit, bi blo pa že skor kičasto.

Tak, grem se spakirat za jutr za plavanje, lahko nočko!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.1.2007 20:22:35   
Sandra*
Ku-kuc babure!

Kolk ste pridne, ste se pa čist razpisale čez praznike.

Moja sodelavka je rodila, ima fantka 54cm in 3950g in ime mu je Nejc! Sem bila prav vesela. Rok je imela 26.12., rodila pa je 3.1., tako da smo bili po 26. že ful nestrpni kdaj bo!
Mark je že kar priden pri gh. Zdaj jeva polento, ampak ma rad da je kar gosta, tako da sem mu včeraj dala kar v skodelico mleko zraven in korenjak ga je popil 60 ml, skoraj nič ni šlo mimo. Danes pa je jedel kuhano jabolko z eno žilčko gresa od milupe (od 4. mes.), men je bilo ful okusno njemu pa se ni nič zdel. Zdajle pa sem si sama naredila tale gres na mleku in moram rečt, da je fulll zanič, kot bi jedla moko in mleko, sploh nisem mogla pojest. Zvečer pa sem mu že dvakrat dala od hippa kašico s piškoti za lahko noč, je izmazil, ko en velik. Zadnje čase se mi zbuja ponoči na tri ure in hoče jest, pa me kar mal jezi, ker je prej skos spal celo noč, upam da ga bo to kaj bolj nasitilo.

Zaspimo še vedno ob 20.00 zvečer, potem pa se zbbudi okrog 1.00, 4.00, 6.00 do 7.30 potem pa morva ustat, upam da bo danes kaj boljše.

No, zdaj pa grem uredit papirje, se bomo prijavili za stanovanje, ki ga prodaja stanovanjski sklad v Cerkljah! Upam,da bomo izbrani, čeprav je ful zanimanja. Držite pesti!

Lp, sandra

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.1.2007 22:41:22   
tiasha77
Mah spet jst, še kr ne spim, ampak bluzim po internetuuser posted image zato piščanček samo zate: na sončkovi spletni strani sprejemajo naročila za pametnega kužata - pohitiuser posted image

Zdej pa res spat, T

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.1.2007 22:43:10   
Polly
Juhej, avgustovke!
Vas sploh nimam časa brat, ker imam dni prekrajše za nekaj ur user posted image .
Čestitam vsem, katerim otroci pridno spijo, so zdravi.... Mi moramo zvečer (kljub mojemu prepričanju, da jo bom izključno dojila) pred spanjem popiti riževo kašico, čez dan smo že začeli uvajati sadno - zelenjavnji obrok... Kaj čmo, mala je res lakotnik user posted image .
Je pa Pia velika že 70 cm, težka pa cca. 7500g. Manekenka user posted image . Včasih ji že porata reči mama, zna se prevaliti s hrbta na trebuh, le obratno ji nagajajo rokice. Najraje se glasno smeji, a zna v sekundi zamenjati razpoloženje; iz joka v glasen smeh in obratno user posted image . Prva preverjeno ni bila tako naporen user posted image .
Ko stoji na nogicah je srečna, če pa ne, nam da glasno user posted image .

Zgleda da je res nekaj na horoskopu user posted image .

P.S. Vsem vam, mojim "sotrpinkam" in vašim najdražjim želim veliko sreče, predvsem pa zdravja v letu 2007 user posted image !!!

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
8.1.2007 22:50:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.1.2007 23:38:22   
piscancek
hvala za ponujene kg,zdej sem pa res zadovoljnauser posted image , sej tud js obožujem dekolteje(od nosečnosti napreuser posted image j- ampak mi počasi ostaja v vsaki košarici še za kako pomarančo placauser posted image - pa kaj za to,glavno da se mamo radi,pa da smo zdravi.user posted image

Bambina, sem te že prej hotla vprašat,kaj pa dela tvoj Primož na Koroškem,če bo še kaj gor hodu,pridi zraven na naše konce.
Tiasha, pridi na Kope,bova skup plužliuser posted image
PTIIICAAA,kje hodiš?

Midve pa začneva s plavanjem 16.1. v MB-fontana,se že veselim- Tiasha poročaj kk je blo.

Zdej grem pa počas proti spalnici. Nočko vsem

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.1.2007 8:20:46   
L & L
Lp.
No da se še jest mal oglasim se že sto let nism. Od včeraj naprej sem začela z dieto in je bla včer kr kriza k sm prej skoz neki mlela pol pa kr naenkrat tolk manj, mah bo že, teh 14 dni.
No naš mali falot je že pravi kerlc danes bi mogla met drugo pikico pa smo prestavli na petek ko imata z velikim bratom skupaj. Drugače malo kašlja (se je nalezu od mene ker že ene 4 tedne kašljam) in nevem če bo sploh cepljen.
Drugač je čez dan kar priden velik se zgovarja, cvili, grabi, najrajši pa sedi in gleda svojega big braderja. Trenutno so noge v ustih zakon, prevali se sicer iz trebuha na hrbet v sekundi kontra mu pa še ne gre.
Glede spanja ne bi zgubljala besed, na vsake 3 do 2 uri more papcat ali pa se mal pocrkljat, tko da sploh ne vem več kaj je to spanje in vsa čorava okol hodim, mah sej bo enkrat bo upaaaaaaam.
GH: smo začeli uvajati ta teden noja od sobote naprej, tako da smo trenutno na jabolku in banani, in nam kar gre, nič več ne poriva ven z jezičkom user posted image tako da večina pristane v njegovih ustih, drug teden bom pa še z zelenjavo začela, upam da bo tet vredu steklo. Drugač se pa še dojiva, kljub začetnim težavam se mi zdi da je šele sedaj fino zalaufal, in zdej mi ni več muka ampak veselje, prej je biu pa obup, mah sem mogla bit mal trmasta, sem znana po tem user posted image .
Skratka razpisala sm se tu mač tok da boste komaj prebrala, imejte se skrajno lepo bodite v cvetju in čim več spanca vam želim vsem.
Lp, se še tipkamo.
PS. naslednič ko bo srečanje pa upam da pridem tut jest da vas vidim in spoznam, da kakšno pametno rečemo.
Joj dost je tipkanja grem malega previt, je tako veseu ko je nagi, Čauči.
Aja pa srečno in zdravo malo pozno pa vseen

Pa še eno družinsko pripopam, kr tko.

user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.1.2007 9:53:26   
Tanyka
Ojle
Samo na hitro bi prosila vse tiste ki ste že imeli krst, če mi lahko zaupate
kak verz ste imele na vabilu?
oni na rr pod krst mi niso všeč

hvala

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   [Brisano sporočilo]
9.1.2007 10:22:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.1.2007 14:00:09   
Nisaa
Evo mam en verz od moje krščenke lohk ga pa tud za fantka spremeniš.

Vsa v belem bom sijala,
mogoče tudi zajokala,
ko botra me bosta,
v rokah držala,
očka svečko bo prižgal,
gospod župnik pa
prvi zakrament mi dal.

Upam da sem kaj pomagala1

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.1.2007 14:33:45   
tiasha77
Dan, punce!

Najprej poročilo s plavanja - če se kateri ne da brat, lahko preskoči: bilo je super! Ko smo se peljale tja, je mala zaspala (cca 45 min vožnje), potem sem jo dala na blazino, je ful gledala naokrog, ker je bol polno otrok, pa ogledalo, pa novo okolje. Ko smo se vsi oblekli v "kopalke", smo šli na bazen, kjer so nam vaditeljice pomagale v Fredov obroč, pa hop v vodo. Nč ni jokala, je ful gledala naokrog, edino obroč ji je malo prevelik, pa je zlezla dol. Potem smo vozili slalom po vodi, pa delali valove in govrili zraven žaba, žaba, žabica (s tem naj bi otroka vzpodbudil, da brca z nogami), potem smo dobili igračke in šli en krog, na koncu smo se pa malo kopali brez obroča. Ves čas je bla pridna, blo ji je ful zanimivo, na koncu je bla že malo utrujena, tak sem jo na hitro oblekla, potem smo pojedle kašico in gas domov. V avtu je po 5min že spala, se zbudila malo pred domom, bla cca 1 uro pokonc (z dojenjem vmes), zdej pa spet pančka. Skratka obe sva uživali, pa se mi zdi to tak "quality time" z otročkom, saj te ves čas gleda, pa dotika...najbrž je podobno pri telovadbi z malčki, a ne gorenjke? Upam, da bo vedno tako pridna...

Mknuple - mi smo vabili ustno, tak da verza nimam, je pa tale od Nise ful lep

Sandra - držim pesti za stanovanje

Konec spanja, šibamo na sončka!LP vsem!T

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.1.2007 20:09:11   
tiasha77
Hojla, spet jst, zadnje čase se mi zdi, da kar sama s sabo čvekamuser posted image user posted image user posted image

Prvi rezultati plavanja so očitni: mala že spi, držim pesti, da bo do jutra

Mamo pa en problem: malo po novem letu so bili pri nas kolegi z otročkoma, zdej je pa mali dobil vodene koze, pa sem malo naokrog brala, pa piše, da so otroci kužni že dva do tri dni prej, inkubacijska doba je pa 10 do 21 dni, zdej pa ne vem, če jih je mala fasala al neuser posted image user posted image  sej ne bi blo tak grozno, tud če je, sej je itak boljš, da jih prej preboli, ampak da ne bomo še naprej širle okužbe, pa glih jutr smo mislile k eni kolegici in njenemu malčku na obisk, pa v nedeljo, ko smo bli pri žlahtiuser posted image ...

Grem mal pospravljat (v kuhnji je eksplodirala neka bombauser posted image user posted image user posted image ), potem pa mislim da bo tud mene kmalu zmanjkal, ma te ta voda res zdela. Nočko!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.1.2007 21:00:12   
miši
ojla Tjaša in ostale

no, tut midve s hruško sva danes prvič peljali punci na plavanje in res je blo enako kot pri vas, ful ful fajn, otročki ful navdušeni. me smo na koncu še eno pesmico zapele v krogu, res simpatično ane. naša Ajda se je sicer malo krivo držala, verjetno zaradi občutka negotovosti pa skos je obračala glavo naokoli, mene sploh ni šmirglala spredaj. je pa bla tudi zaspana,ker je danes eno uro prej vstala in je glavo kr mal naslonila na šlaufek, kao kako fajn uživa,potem proti koncu pa se je razživela. ves čas je imela tudi roko v ustih, smo namreč dobili prvi zobek. verjetno se kmalu obeta še kaj.
plavanje vsekakor priporočam,koristna zadeva za otročke, na Bledu je res luštno,ker je majhen bazenček, ogrevan,sveža voda, toplo, prijetno diši zaradi welenssa...

Ajda sicer ni prav kaj dosti več spala, med vožnjo pa potem še pol ure doma, pol pa je jedla,se mal igrala in pol sva šli kar ven, sva bli zunaj 2 uri, je spala dobro uro. smo se pa srečale mamice z vozki,nas je blo ene 5 in smo ble prav atrakcija na vasi.user posted image

jaz pa sem tudi danes kar utrujena, najprej od tople vode in od vseh organizacijskih priprav pa potem še od svežega zraka....bi se kar malo dol ulegla a kaj, ko se naša pupa zbudi in bi se igrala in cvilila user posted image  sem pol kr en kofe v žilo pognalauser posted image .

jutri pa počivamo in lenarimo, konec tedna pa malo v šopinguser posted image
čawčaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.1.2007 21:07:29   
miši
še par jih pripopam:
user posted image

user posted image

user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.1.2007 21:51:19   
Splet.Ka
Čeeeer.

Tako kot miši in tiasha sem tudi jaz čisto pod vtisom plavanja. Smo bili z miši na Bledu in je blo super, otročki so res uživali!user posted image

Tudi midve sva bili potem 2 uri na sprehodu in sem čisto izmučena...princeska se je pa čisto razživela in se zdaj igra pod lokomuser posted image .

Naše drage faraonke danes napadajo punčkino sobico...zjutraj sem Saro položila na previjalno komodo (ki je, prisežem, bolj čista kot krožniki v restavraciji) in je bilo kot bi jo dala v mravljiščeuser posted image user posted image user posted image . Zdaj zvečer so pa napadke še police na steniuser posted image user posted image user posted image .

Danes sem se odločila, da s temi faraonkami nekaj naredim, preden nam poberejo živce in zdravje (celo stanoavnje nonstop špricamos faracidom). Sem se pogovarjala z upravljalcem stavbe in mi je off the record svetoval, naj ful težim njihovi firmi z dopisi. Ponavadi sem pri tem res vztrajna in prave besede mi gredo enostavno izpod prstov, tako da upam, da bom tudi tokrat uspešna!

Držite pesti!

Nočko nočko!

Cvetim...

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.1.2007 22:57:07   
stuhica
Ojla,

kolk ste priden s pisanjem vas sploh ne dojamem več in dohajam tud ne!

Hruška in miši a ste ble v parku al v kermu hotelčku z sončkicama na plavanju?user posted image  Jest tud našmu težim da bi šla pol k dam longetico dol, pa nekak prav da rajš ne da sene bi tamal prehladu!user posted image  Sem kr žalostna že tko sem skoz doma pa sama- pa brez avta!

Razprodaja: Včeri je bil clo popoldne frej user posted image in sva si vzela cajt zase sva šla v šoping v ljublano in za spremembo si je naš dragi ful nakupil jest pa smao ene hlače ostalo pa vse za našga tamalga!? Sploh nimam volje niti do zapravljanja, sem prav nesrečna, pa po en stran se mi zdi ful brezveze kupovat zdej ful neki če mam v mislim shujševalno kuro!!!user posted image user posted image user posted image  Kva pe ve mislite o tem!  Pa ima ktera kako pametno otroško štacuno zamerkano s popusti v BC v lju niso imeli prav nič pametnega rabla bi pa kake bodije za našga kupt, ostalih cunj ma dosti sem jih neki v H&m nabavla so tak cortkane! Drgač sem se pa kuhala ko kokoška v cityparku za popiz...user posted image !

Piščanček dobra ideja glede seminarskih samo ne vem če mava sploh kaj za zamenat! Jest mam zdej sociologijo seminarsko za
nbapisat o TIpologiji Turista! podn nobene literatura niti na internetu ne- in pol mi reče še prfoks da mu napišem svoja ossssebna razmišljanja- res mam cajt pr otroku še ful razmišljat zraven nisme tip ki bi znal kr neki flacat!?user posted image user posted image
Če bi blo kaj zaekrat mam to pa za psihologijo mam že narejeno seminarsko !

user posted image user posted image Morm se pa pohvalt uspelo mi je še 4 izpit spravt pod streho!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem res srečka sam ne vem kako bo letos glede na to da mi mal energije zmanjkuje v letošnjem letu pa še nemščino bom imela kmalu izpit  po sociologiji!! user posted image

SLikice vse mate tolk lepe slikice jest našga tamalga zdej že kr neki časa sploh nisem uspela slikat- pa tak antitalent sem da bi slikice dala gor na net mi sploh ne rata!¨Aja pa še tašok splohj še nimamo skupne družinkse slike sem ugotovila take da bi bli sami gor ke r ponavad je tko da jest slikam al pa naš atek! No ja bo že boljš!

Hruška jao te faraonke naša mami jih ima set tudi neki časa jih niso imeli pol pa spet ja kaj češ! Se zgodi čeprav je to blazno neprijetna zadeva - pomoje vam bodo moral spet cel blok priti pošrpricat tko kot pred leti pa je blo pol mal gmah!

Sandra upam da vam uspe glede stanovanja bo pa najbrž zelo težko priti zraven če nimaš kakih zvez  csaj ponavad je tko!Držim pesti!!

Ptica a si že zbrala pogum za ponedeljek!? Jest sem se odločla !Upam da se mi pridružiš bova še tam lahk čvekale!!

Polly sem te jaz tud že skor pogrešla k te ni nič gor - ma ja mamo vsi kake obveznosti včash da tud ne mormo priti gor!

L&L lepo da si spet zraven nas verjamem da je blo prej manj časa, fajn zdej upam da bomo lahk spet klepetale aneda!?

Andrjeaz in ostale a ste imeli že 3 cepljenje mi dobimo 3 pikico v četrtek in samo upam da naš sonček ne bo jokav tkokot prejšnjič je bil cel dan nervozen! Kdaj mate spet telovadbo in pa čvek da se vam pridružim na kavici?user posted image Če me še hočte zraven kl zmetri neki štrajkam!user posted image  Upam da se srečava na kakmu sprehodu!

Zobčkov še ni vidt so pa pomoje nekje blizu na pohodu!! Grem si morm še mlek stisnt pol pa spat!
v
glavnem naš me že mal čudn gleda grem počas še mal prebrskat pol pa  stiskat mlek pa spat sem dons kar mal utrujena!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.1.2007 23:28:03   
andrejaz
Pozdravljene punce

Da se malo oglasim po dolgem času. Ste pa zelo pridne s pisanjem.

Moja Sara je še zmeraj precej zahteven otrok. No sedaj se uspe že tudi kakšno minutko zamotiti sama. Pa zvečer ona ne bi spala, pa za dudo si je izbrala mene,….Včasih ponoči hoče jesti 1x, včasih pa tudi po 3x. Zjutraj pa vstanemo včasih ob 7h, včasih pa tudi ob 10h. Ob 10. pa se zbudive ponavadi takrat ko je potrebno kam iti – včeraj sva spet zaspali telovadbo. Bom morala za drugič naštimati budilko.
Skratka, sploh ne morem verjeti, da je možno, da je Sara tako različna od Marka, ko je bil toliko star, kot ona sedaj. 
V petek pa greve na drugo cepljenje, GH še vedno nič ne dajem. Sara je še vedno bolj lene sorte – še ne da nog v usta, pa tudi obrača se samo na bok in nič več.

Miši – čestitke za prvi zobek

Hruška – ti pa kar bodi vztrajna, da se boste znebili faraonk. Mi je bivša sodelavka govorila, kako je bilo hudo, ko je morala vsakič preveriti tudi oblačila preden jih je oblekla. Si predstavljaš faraonke v spodnjih hlačkah

Stuhica – bodiji pa ponavadi niso predmet razprodaj. A potem si se odločila za ločevalno dieto? Jaz pa počasi poskušam z dieto »manj žri« in malo telovadbe vsak dan. Ja včeraj nama je s Saro spet uspelo zaspati telovadbo za mamice. Drugače pa user posted image ob ponedeljkih ob 11 (telovadba od 10-11). 

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.1.2007 7:02:34   
melitkica
Dobro jutro!

Včeraj smo imeli pregled in dobili drugo pikico. Azra spet ni jokalauser posted image , ata je nežen ko ji da pikico. Še smejala se je, potem pa spala tri ure skupaj na sprehodu. Mene so že pošteno noge bolele. Zrasla je za centimeter (torej 63) in tehta 6900 g. Zdravnica je rekla, da je zelo lepo napredovala, pa tudi ona misli, da so zobeki že na pohodu (se še skrivajo v dlesnih). Tretjo pikico bo ata dal 13. februarja.  Za GH pa sem se odločila, da še ne bom pretiravala z dodajanjem, le tu in  tam, vsaj še mesec dni bo tako.

Vesna - ta zadeva mavrične barve je trak za nošenje otroka (sling). Odlična zadeva, če bi se še enkrat morala odločiti za nakup, bi ga ponovno nabavila in ga vsem toplo priporočila. Od kar Azro dajem v sling, se noče več voziti z vozičkom, v lupinici, da ne govorim o kengurujčku (niti 5 minut ne ostane v njem). Ko gremo v nakupe je vedno v slingu (in sve atrakcija v nakupovalnem središču), ker se počuti ob meni varno, drugače pa je vedno jokala, ko je v lupinici prišla med maso ljudi (hrup, glasna glasba, ogoromen prostor...). Primeren je do tretjega leta.  Letos v juliju gremo na Švedko in mi bo v veliko pomoč pri potepanju.

Katja in Taj - welcome

Miši - čestitam za prvi zobek. user posted image

Hruška - uspešen pregon faraonk ti želim.

Piščanček - v petek bom pri mami pogledala in ti sporočim situacijo.

Za vse vas pa je naslednje:
Tak ženske, zaj pa mo ges pijsala po naše, če de me štera kaj razmila, ka ge tü pa tan kero fejst teško prešten. Tau je ena takša proba, nej me čüdno razmete. Me zanimle, če si kaj gezike terere in si pauleg mislite s keroga planeta pa je tau ščene spadnolo.
Kaj pravite na prekmurščino? Kaj vse ste razumele in kaj ne?

LP do naslednjega branja in pisanja

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.1.2007 7:38:19   
Tanyka
ojle
Melitkica-jaz sem vse razmilauser posted image .
Pa nisem iz vaših krajev.Sem imela sošolko iz Ormoža.
Bila pa je finta enkrat ko je rekla da bo preštela---ooooooooooooo sem misla kaj bo te zdaj štelauser posted image user posted image .
Ona pa je misla da bo bralauser posted image
lp vsem

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.1.2007 8:11:33   
L & L
Lp in dobro jutro.
Samo na kratko, STUHICA, ti ki hočeš kupit bodije za tvojega pikca, jaz ti priporočam da jih kupiš v Marks & Spencer, imajo jih po 7 skupaj in so 7000 sit ( 29 e), so kvalitetni in ne tako dragi.
Drugač je v Imporijumu nova otroška trgovina, na mesto Mader ker (po domače user posted image ), in tam inmajo mislim da tudi 7 bodijev skupaj po kar po ugodni ceni.
No pa še danes je akcija v Tušu, en bodi stane nekaj okoli 700 sit.
Upam da sem ti dala kakšno idejo, grem otroci kličejo.
PS. upam da ste me vse razumele, če ne se opravičujem user posted image user posted image user posted image
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.1.2007 11:43:41   
Splet.Ka
Dober dan.

Moja sončica je malo zadremala, tako da sem obesila perilo, pospravila posodo in si nalakirala nohteuser posted image .

Da se pohvalim...pred 3 dnevi smo šli ponoči spat ob enih, predvčerajšnjim opolnoči, včeraj ob 23ih.user posted image

Stuhica, plavanje je v Jelovici in je res super. Moj user posted image  mi pa prav tako nonstop teži, da ga je strah, da bi Saro prehladila.

Andreja, jaz se ti lahko pridružim v klubu zahtevnih. Naša Sara tudi potrebuje ogromno pozornosti in se bolj za kratek čas sama osredotoči na igro. Pa saj veš, kako je na telovadbi...najkasneje po pol ure je prio nas že jokec stokecuser posted image .

Melitkica, jaz sem te bolj malo razumela. Veš kaj ti predlagam? Da kar na forumu ali na ZS pograjaš tisto, ki je ne razumeš. Ti dovolim, da napišeš: "Hruška, čisto nič te nisem razumela, daj mi prevedi!" Prav? Jaz priznam, da se včasih sploh ne zavedam, da uporabim kak tak izraz, ki ga na drugem koncu Slovenije ne poznate! 

Miši, hvala za puzzle in za pesmice. Oboje ful popestri naš dan!  

Zdaj grem pa v Sarino sobo malo poropotat, da se bo zbudila...drugače bo najin sprehod kratek, če ne bo zaspala v vozičku.

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.1.2007 12:31:56   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Končno mi je uspelo vse prebrat vsaj napol. Najprej nam internet ni delal nekaj dni, potem mi je pa umrla stara mama in sem bila spet odsotna dva dni.

Ko takle berem kak kaj vaši otroci spijo in ne spijo, moram reč, da je naš mali kar priden(trkam). Čez dan res bolj malo spi, dopoldne urco, popoldne urco. Zvečer gre pa spat do 20. ure in spi največkrat do štirih ali pa še dlje. začel se je že kobalit iz hrbta na trebuh, sam mu še ne uspe najbolje. Še mora izpilit zadevo. Rad si vleče copate ali hlače iz nogic. Noge še ne potegne do ust. edino če je gol, pride pa skoraj do ust. Mislim, da mu nagaja trebuh vmes. Pa riti nima nič več. Na kolenih noče sedet on bi stal. Pa kaj ko ga še noge nočejo ubogat.

Bambina - a Volvo ni nič posebnega!?!?!? Dobr avto!

Stuhica - jz še razmišljam a to dieto. Ma so tak različna mnenja. Več jih je proti ko pa za. Imam še nekaj dni časa!

Piščanček - kam se bosta hodili kopat? A sta se prijavili oz. se je potrebno? Kar se pa snega na Kopah tiče, mislim, da ga boš predolgo mogla čakat. Ne vem če bo letos še kaj padalo.

Kako ste se pa navadile na Evro? Jz sicer nimam problemov,sam je kr takle malo zavajajoče. Mali zneski in mislim, da lahk kar zapravljam.

Razprodaje - a ste si kaj veliko nakupile? Jz sem iskala črno jopico, pa je ni zadobit. Vsaj moje številke ne. Pa tako, da ne zgledam v njej kot bicika. Drugače sem si pa kupila dvojne čevlje, ene bolj fine in ene bolj športne. V petek bova šla pa še za dragega kaj pogledat.

Melitkica-sem te kr razumela. Imam prijateljico iz Grada. Čeprav je brati lažje kot pa poslušati. Tam imam večje probleme, še posebej če hitro govorite.

Danes sva bila z malim že zunaj. Drugače pa perem že tretji pralni stroj. Se takoj pozna če te par dni ni doma.

No pa lepo bodite!

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.1.2007 14:12:26   
Samoyedka
Halo pupe!

Tiasha, glede vodenih koz ti lahko povem iz prve roke- kužni so otroci res ful ene tri dni pred izbruhom, inkubacijska doba pa je potem od dveh do tri tedne- tako da čisto možno, da jih je tvoja pupika fasala. Jaz sem jih dobila med nosečnostjo od nečaka- pri njem sem bila tri dni pred izbruhom kozik, sama pa sem jih dobila potem čez osemnajst dni- PANIKA! Pa je na srečo vse ok z mojim srčkom user posted image

Melitkica, jaz sem te tudi kr razumela, zelo rada vašo špraho poslušam user posted image

Šibam kuhat, da ne bo možek gladovn hehe. Zuni je tak fajn, da sva štercala dve uri.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.1.2007 15:59:21   
tiasha77
Hello!

Miši - čestitke user posted image  za prvi zobek

Melitkica -  neki sem razumela, vsega pa ne takoj, sem morala ene trikrat prebrat da mi je poteglnouser posted image  Jst se sicer trudim, ampak pišem večinoma bolj v pogovorni slovenščini kot pa v knjižni, lahko pa se bolj potrudim, drugač je pa ideja od hruške da kar javno ali po zs pograjaš ali povprašaš, če ti kak izraz zašteka

Ptica - moje iskreno sožalje za staro mamo

Stuhica - poceni in kar luštne bodije majo v Sparu, za dolg rokav 2,99eur, za brezrokavčka (a la sp. majčka) pa 2,39eur; sam moraš pa eno cifro večjo vzet kot običajno, se mi zdi da so bolj majhni kot npr. H&M ali Marks&Spencer

Samoyedka - ja čakamo, čakamo,... sicer je bil mali pri nas kake 5 dni prej, tko da mogoče pa ne bo

Razprodaje - še nisem šla, pa saj itak ne rabim nič tko nujnega, samo včasih paše it malo učke past

Euro - že imam novo denarnico, samo še kar preračunavam v sit, res je zavajajoče, ker so cifre tak majhne, se ti zdi, da ni vse skupi nč, pa je na koncu kar lep dnar

Tudi mi smo danes izkoristili tole spomladansko vreme, pa še družbo smo imele na sprehodu, tak da sta dve urci minili kot bi mignil, kosilo bo danes kasneje, ker je mel moj dragi službeno pot in ga ni blo domov ob dvanajstih, samo za mene se mi pa tud ni dal kuhat.

LP, T

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime za punco?
adock

ime za punco?

julija (41%)

ajda (35%)

tinkara (24%)

Število vseh glasov: 616

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!