tiasha77
|
Dan, punce! Najprej poročilo s plavanja - če se kateri ne da brat, lahko preskoči: bilo je super! Ko smo se peljale tja, je mala zaspala (cca 45 min vožnje), potem sem jo dala na blazino, je ful gledala naokrog, ker je bol polno otrok, pa ogledalo, pa novo okolje. Ko smo se vsi oblekli v "kopalke", smo šli na bazen, kjer so nam vaditeljice pomagale v Fredov obroč, pa hop v vodo. Nč ni jokala, je ful gledala naokrog, edino obroč ji je malo prevelik, pa je zlezla dol. Potem smo vozili slalom po vodi, pa delali valove in govrili zraven žaba, žaba, žabica (s tem naj bi otroka vzpodbudil, da brca z nogami), potem smo dobili igračke in šli en krog, na koncu smo se pa malo kopali brez obroča. Ves čas je bla pridna, blo ji je ful zanimivo, na koncu je bla že malo utrujena, tak sem jo na hitro oblekla, potem smo pojedle kašico in gas domov. V avtu je po 5min že spala, se zbudila malo pred domom, bla cca 1 uro pokonc (z dojenjem vmes), zdej pa spet pančka. Skratka obe sva uživali, pa se mi zdi to tak "quality time" z otročkom, saj te ves čas gleda, pa dotika...najbrž je podobno pri telovadbi z malčki, a ne gorenjke? Upam, da bo vedno tako pridna... Mknuple - mi smo vabili ustno, tak da verza nimam, je pa tale od Nise ful lep Sandra - držim pesti za stanovanje Konec spanja, šibamo na sončka!LP vsem!T
|