Nea -> RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 (7.5.2007 14:20:27)
|
Hojla! Najprej da se pohvalim: nismo več brezzobi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Včeraj smo pri Lari odkrili prvi zobek - zgornjo enkico! Ko je to Ema slišala je bila neskončno vesela in me je vprašala: Mami, a Lara zdaj lahko govori [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tole prejšnje "kreganje" bom ignorirala in ga ne bom nič komentirala. Edino upam, da bomo končno funkcionirale tako kot smo prej, ker se mi res zdi fajn, da vsaj virtualno imam kontakt s slovenskimi mamicami. tiasha77 - tudi mi smo bili v Playa de la Americas in je mesto res preveč turistično. Nas so največ motili Angleži, ki so se na vsakem koncu drli in popivali. PO drugi strani pa so plaže ful lepe in vreme na jugu je veliko boljše kot na severu, kjer je bolj pogosto oblačno in dežuje. Jaz sem Emo od nočnega dojenja odvadila ko je imela 10m. Pred tem se je zbujala po 10x na noč in mi sem mislila, da bo brez dojenja šlo boljše. Smo pa uporabili varianto, ko sem ji namesto zize ponudila malo vode, al pa jo stisnula k sebi... Malo se je jokala pol pa hitro pogruntala, da zize ponoči ni več. Posledica tega je bila, da je potem večino časa spala v naši veliki postelji, ker je enostavno rabila crkljanje. Lahko bi bili še bolj kruti in ji tudi tega ne bi dovolili, ampak mene in moža ni toliko motilo. Res je, da je velikokrat imela glavo na mojih prsih, nogice na moževem obrazu in smo se vsi trije orang premetavali... ampak jaz vedno rečem: čas tako hitro beži in tega crkljanja in teh lepih trenutkov res ne bi zamenjala za nobeno prespano noč. Vse pride ob svojem času! Zdaj ko je stara 3 leta, ob 8ih gre v posteljo, ji preberemo pravljico, se obrne in zaspi, ter spi do jutra. Tudi Lara bo enkrat tako. Dalia - tudi jaz ravnokar berem Otroci so tega vredni. Jo berem že drugič in mi tokrat bolj pride v uporabo kot prvič (brala sem jo ko je Ema imela eno leto). A se splača nabavit še Indigo otroci? kopanje - pri nas poteka tako, da sta obe punci v veliki banji s tem da Lara sedi v enem plastičnem stolčku, ki se fajn pritrdi za banjo in iz njega ne more pasti ven. Če mi uspe prepričati sestro, da mi da slike na shrani.si, se še jaz naslednjič pofočkam. Nea
|
|
|
|