Splet.Ka -> RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 (3.5.2007 8:59:50)
|
Dober dan po dolgem času. Evo, da še jaz svoj piskerček pristavim. Vesela sem, da se je začela debata o čvekanju v tri dni. Nič nimam proti, pa tudi proti nobeni čveki nimam nič. Moti pa me vseeno. Zakaj? - Ker nimam pojma, kaj se z našimi otročki in nami dogaja. Če želim kaj zvedet, se moram prebit skozi 10 strani v stilu "Jaz grem spat! -Jaz tudi. -A si še gor. -Ja, a ti tudi? -Ja, ker se moj mož tušira. -Moj pa spi na kavču. -Moj je pa včeraj zaspal na kavču. -Moj je pa na svojem compu,..." Če sem čisto odkrita, me bolj zanima, kakšen je vaš vsakdan z malčki, ne pa podrobnosti čisto vsake večerne minutke.
- Če kaj vprašam, odgovorov ne dobim. Ali pa jih v neskončnih čvekih ne najdem.
- Marsikatera "stara" avgustovka se je zaradi tega distancirala od tega foruma. Ali pa je ne najdem. Pa jih prav pogrešam, sploh odkar smo se osebno spoznale.
- Sploh ne vem, ali je zadnje srečanje bilo, kakšna je bila udeležba,...
- ...
Forum je javen. Tako kot jaz zdaj z vso pravico tole pišem, imate glavne čvekice vso pravico, da čvekate, kakor vas je volja. Ampak a ne bi morda odprle kakšne posebne teme v rubriki Čvekanje v tri dni? Jaz bi zelo rada ostala na tem forumu. Rada bi vedela, kaj in koliko pojedo vaši malčki, koliko zob imajo, ali se plazijo in hodijo, ali so zdravi, kako je bilo na počitnicah. In vse to bi rada sporočila tudi vam. Pa po eni strani vem, da sploh ne bo prišlo do tistih, s katerimi smo klepetale že v nosečnosti in ki jih to morda zanima. To ne leti na nobeno posebej, da ne bo pomote. Ampak me vseeno zanima, kaj menite o tem? Lepo vas pozdravljam!
|
|
|
|