tiasha77
|
Zdravo! Hruska - tud naša bi bla skoz na joški, zvečer ne zaspi drugač kot tako, čez dan pa tudi je, dokler ne zaspi, pa sama spusti zizo, pol jo pa prestavim v posteljco al pa ležalnik; kako jo odvadit ne vem, sej mi je po eni strani všeč, da se cartamo, ampak včasih pa to traja predolgo. Jst se tolažim s tem, da jo bo s časom to minilo. Piščanček - men je tudi pediater na prvem pregledu reku, naj dodajam vodo ali čaj, da bi se dojile na cca 3 ure, ne pa pogosteje, pa naša pika vode ne mara, tko da jo rajši podojim. Tud jst sem brala, da naj bi bilo dojenje dovolj, da se tudi odžeja, da ne rabi drugega, tko da zaenkrat je še ne silim s kakim čajem, mogoče čez kak mesec . AD3 kapljic ne dajemo, mislim da jih ne rabi. Me pa zanima, če ima kakšen malček tudi težave z bruhanjem? Naša vsake toliko zjutraj, ko se prvič dojiva, vse bruhne ven, pa me zanima, če katera ve, al naj zaženem paniko al je to OK? Driske mislim da nima, vročine pa tud ne. Moram pohvalit našo žabico, danes se je sama zabavala na ležalniku cca pol ure, šele potem se je vklopla sirenca. Očitno počasi postaja svet zanimiv, sploh živopisane igračke, ki ji visijo nad glavo. Zdejle sva tudi obe zaspali, jst sem že pokonci, na malo piko še čakam, potem se podojiva in greva na sprehod, jupi! Lep dan, lepo vreme še naprej, pa čim lažje noči!T
|