tiasha77 -> RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 (8.9.2006 16:29:51)
|
Zdravo! Že dolgo se nisem oglasla, ker je spet crknu računalnik[sm=smiley21.gif], sem si danes sposodla internet pri starših, upam pa da bo drug teden naš računalnik že popravljen! Sem vas samo na hitro preletela, mi uporabljamo pamperske iz dm, če leži na boku, ji premočijo, drugač so OK. Piščanček - luškan albumček, osebna velja 5 let, pasoš pa tri. Miši - mogoče lahko napišeš kake vaje lahko delamo same doma, jst bi sicer hodla k aerobiki, samo pri nas je ob osmih zvečer, takrat pa se mi dojimo in trudimo zaspat. Zanima me, če so navadni trebušnjaki OK, al kake druge vaje? Hranjenje - mi se samo dojimo, kolko poje ne vem, enkrat sem si črpala na roke in sem si v 5min načrpala cca 30ml iz ene, tko da blagor tistim, ki dobite ven 100ml. Vsake tolk me zaskrbi, da ne dobi dost jest, ampak pol bi najbrž še bolj jokala in ne bi hotla spat, al ne?Kako veš, da je otrok še lačen oz. kako veste, da jim še dodajate? Ene parkrat pa smo mel tud težave z bruhanjem v loku, ker se je kao preveč najedla? Krst - najbrž ja, mormo prever, če rabi boter vse zakramente al ni nujno; če ja, bomo mel težave pri izbiri, saj tisti, ki bi si jih jst želela večinoma nimajo vseh zakramentov Takole na hitro, ko bo računalnik OK, se spet javim!LP, T
|
|
|
|