|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začimbe
23.7.2006 9:08:18   
Anonimen
Zanima me, kdaj lahko začneš v hrano user posted image  dodajat začimbe. V mislih imam recimo kak peteršilj, drobnjak, bazilika itd. Naša tamala je stara 6 mesecev. So pri kakšni začimbi posebne omejitve, da je do ne vem katere starosti ne sme? Vem samo za sol, da je treba bit previden in je ne dajati preveč, če sploh.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začimbe
23.7.2006 9:32:32   
Gina
Jaz sem jim dajala vse z začimbami. Mislim takimi, blagimi in  ne v takih količinah, kot jih sicer, ampak vendarle. Peteršilj, drobnjak, timijan in podobne takoj. bolj močne - šetraj, (curry- v res malih količinah), papriko, zeleno,... pa po moje okrog 10. meseca. Tudi solila sem jim vse, samo bolj malo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2006 10:10:12   
muha1
Tako kot Gina, v majhnih količinah user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2006 10:18:25   
anitaz
Vse tako kot Gina, le da sem dajala res veliiiko peteršilja in magija....Iz domačega vrta....

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2006 11:21:10   
cmokec
Ko sem začela kuhati zelenjavne kašice, sem uporabljala tudi začimbe. Še najbolj sem pazila pri količini čebule in česna, nisem pa pazila pri peteršilju. Solila sem skoraj vedno, a ko je bilo že kuhano.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2006 11:29:07   
Anonimen
No super, potem bom lahko mogoče z začimbami mojo pripravila, da bo kako zelenjavo pojedla. Samo glede peteršilja - a ni diuretik in bi bilo treba zaradi tega bit previden? Kaj pa vem, jaz tamalo komaj pripravim, da kaj popije, tudi zdaj v tej vročini.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2006 11:50:22   
BLAŽIKA
Tudi mi smo dajali noter vse razen vse v  manjših količinah.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2006 10:20:30   
tina104
Po mojem te blage začimbe že komot daš. Jaz sem tudi kar hitro začela s soljo, ker drugače ni hotel jesti. Pri 9 mes v posvetovalnici mi je posebej poudarila sestra, naj uporabljam peteršilj, timijan, drobnjak, majaron, malo soli. Dajem tudi oriano, kumino, muškatni orešek, piment, čebulo, mleto papriko. Mogoče sem še kaj pozabila. Dam včasih že tudi malo popra, ker tako raje je. Pri 6 mes sem dajala v glavnem sol, peteršilj, drobnjak. Ostalo sem začela tam nekje pri 7 ali 8 mesecih.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?