Anonimen -> RE: Izkušnje z darili ob rojstvu (24.7.2006 14:34:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen SRKI - ne govori da je valjda da vsak v porodnišnico dobi telegrame. Govori zase, jaz jih namreč nisem dobila, niti enega in to lahko zelo boli,zato ne govori,kot da je to nekaj samo po sebi umevnega. Nekateri pač nimamo take sreče se strinjam. jaz sem pri prvi hčeri dobila 1 telegram dan pred odhodom od ene sorodnice, ki je sploh ne poznam. pa pri drugi tud. niti zahvalit se ji ne morem, ker ne vem, kje živi. nobenga ne poznam, ki bi ga lahko vprašala. se pa mamice z telegrami ven mečejo in postavljajo, pa z darili tud. tista, ki sem bla z njo v sobi ob 2. porodu, jih je na okno zložla, ko da dela razstavo, sam zato ker se je postavljala - videla je, da jaz ne dobim nič, pa da tud obiskov nisem imela dosti. k men ni hodla cela žlahta, pač pa ožja družina. nič tet in stricev in bratrancev, pa sestriačen.. pa še pol vasi poleg.... pa se je zanalašč postavljala. to boli, čeprav gre samo za šminkanje, ker se pol počutiš manjvredno. jaz sem se najprej počutila prizadeto. potem sem si pa mislila - pa kaj. ljubezni se pa ne da kupit. pa sem sam še mojo punčko gledala, ono drugo mamico sem pa ignorirala. sej je itak ni noben maral. niti sestre ne. so na njen račun nekaj pikrih rekle na hodniku. sem se potihem smejala - zdaj pa maš milo za žajfo, ko si pa do vseh nesramna.
|
|
|
|