|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moževa bolniška
22.7.2006 18:43:41   
polonica
Lep pozdrav!
Ne vem, če mi bo kdo lahko pomagal a vseeno bom zastavila vprašanje.
Mož je na bolniški že več kot en mesec (zaradi prometne nesreče).Zanima me samo, kdo je dolžan obvestiti zzzs o komisiji. Smo to res mi????? oziroma mož, ali je to stvar zdravstvenega doma, kjer ima mož svojega zdravnika in kjer vodijo njegovo bolniško in vse ostalo???
Sem danes doživela kar manjši šok, ko so klicali iz zd, da je to naša dolžnost. Rekli so, da bi morali sami spomniti oz. poklicati.
Prosim za konkreten odgovor ali pa link kam naj vprašam!
HVALA!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moževa bolniška
22.7.2006 18:52:02   
Anonimen
ne vem kako je po zakonu al neki, samo k sem bla js na bolniški je vse papirje pošiljala in urejala moja zdravnica. tut odločba komisi je je prišla k njej in k meni domov.

(odgovor članu polonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2006 19:06:53   
BLAŽIKA
Tudi meni so v času bolniške vse urejali pri zdravnici. Komisijska odločitev je prišla k meni, zdravnici in k delodajalcu. Zmeraj mi je vse zdravnica pošiljala naprej in nič jaz sama. Pri vas pa se mi to zdi čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče pa bi radi svojo rit ven zmazali če so ga kaj kiksnili.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2006 20:37:15   
Pajaca
Pri nas je takole. 5 dni pred iztekom prvih 30 dni bolniške se moraš javiti pri zdravnici, ta potem pošlje papirje na zzzs in oni ti pošljejo odločbo in gor nov datum do kdaj imaš bolniško in zopet 5 dni pred tem datumom k zdravnici da pošlje papirje....... Tudi pisalo je na veliko pri zdravnici na oglasni deski da je to tako. Torej pošlje zdravnica. Jo pa moraš spomniti, ni avtomatično (kje naj si ona zapomne in konc koncev ve da boš še podaljšal). V primeru da mož ne more k zdravnici, potem greš lahko ti. Aja pa itak s sabo moraš nest vse papirje, izvide.... Pa ja vsak mesec moraš iti po bolniški list in ga nest v službo... to pa narediš zadnje dni v mesecu ali pa pač prve dni naslednjega za nazaj. drugač mož ne bo dobil plače.

To je to, zadnji dve leti se postopek ni spremenil.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 21:26:12   
polonica
Čav!
Hvala za odgovore. Nisem prej napisala, da imajo vse papirje tam in da kar se službe tiče, urejamo vse sami ( bolniški listi,....). Saj fora je vsa v tem, da jih je mož obvestil in celo vprašal kako je s tem, al more sam urejat te stvari itd. So mu lepo povedal, da to oni pošlejo na zzzs. Danes pa panika in cel kup telefonov. Vse skupaj pa celo tako, da sploh ni imel datuma v kartonu od zadnjega obiska in jasno je, da so pozabili in zdaj  se vlečejo ven. GROZA!user posted image  Me je imel, da pokličem kar na..... sploh ne vem kam!?!?
Sem se mogla mal izkašljat in je takoj lažje.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?