tincci -> RE: Kaj je zdej to (23.7.2006 15:46:24)
|
Kremo imava Ribodermin in ji edina pomaga. Živila pa uvajam tako:najprej sva tri dni jedle 4 živila, potem dodali cvetačo, ni blo kul, imeli dva dni lufta, da se je koža/kakanje umirilo, potem grozdje, spet dva dni lufta, ker ni blo ok, zdaj pa polento. Po polenti sicer nima rdeče rite, se pa noro praska zadaj po vratu, kjer ima tudi orng fleke. Hm, da bi bilo to še katero od prejšnjih živil (cvetača, grozdje)? Dietologinja mi je rekla, da gre to po dveh dneh ven. Ej, sej ne vem. Zdaj bova spet na 4 živilih dokler se koža ne popravi, ampak res ne vem, a naj bova 14 dni samo na tem ali kaj?? Pa potem uvedeva? Ali par dni, da se koža popravi potem pa probava npr krompir? Se bojim, da bo ista reakcija. Je pa zanimivo: ob cvetači je bla reakcija takoj, ob grozdju naslednji dan, po polenti je pa danes (3. dan) najbolj vidno. Celiakije nima, so testirali. Kaj naj zdej nardim? Nadaljujem polento še danes zvečer ali ukinem? Pa koliko dni mir? Mah, res ne vem več, kako naprej. Ona ima ful protiteles (se mi zdi, da se reče skupni Ige[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]: 63). Sem brala en članek, da telo, ko ma ful alergij, kar vse prepoznava kot alergen, tudi če to ni? Dejte mi povedat, kako je blo pri vas, ko ste šli na strogo dieto, tkole verjetno ni blo, ker tole se meni zdi mal domino efekt? Pa nisem panik, res ne. Aja, jem pa čisto isto kot ona, nobenih dodatkov, konzervansov.... hm, čeprav.. naredila sem si včeraj vanilijev puding od Kolinske (iz koruznega škorba) na riževem mleku pa vidim, da ima eno barvilo notr... sam je pod dovoljenimi živili na Urtiki 3.. ona ga pa ni jedla, je pa poletno... mah, ne vem.
|
|
|
|