postavljanje na vse štiri v spanju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sun123 -> postavljanje na vse štiri v spanju (21.7.2006 22:43:24)

Stari bomo 7 mesecev. Zadnji teden se plazimo naokoli po vseh štirih ko nori. Samo da dobi oporo pa ves vesel stoji. Ali je možno, da se mu čez dan toliko dogaja, da se še ponoči postavlja na vse štiri-joka ko zmešan, vendar spi? In tako letam k njemu non stop in ga dajem v ležeč položaj dokler trdno ne zaspi do cca 12ih enkrat? Koliko časa traja faza plazenja preden dojenček shodi? In koliko je pametno, da stoji na nogicah, čeprav sam še ne more. V kolikor mu ne omogočim, da stoji je skoz dretje. Sedet sploh noče več. Vesela bom kakšnega pametnega nasveta.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.7.2006 0:11:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




sun123 -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 0:25:04)

Koliko ste pa stari Nalin? Mi drugače spimo dosti boljše odkar sem ga pred enim mesecem prestavila v svojo sobo in skenslala hranjenje na joški ponoči, z izjemo jutranjega hranjenja ob cca petih zjutraj.




žarnica -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 4:50:48)

Naša (skoraj enoletnica) tudi to počne v spanju. Se postavlja na vse štiri, se premetava po posteljici, zraven pa tako jamra, kot bi nevemakaj delala. Pol jo pa položim nazaj v ležeči položaj in spi naprej. Par minut, potem se pa zgodba ponavlja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




KIRA -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 6:51:08)

naša kleče spi. to ni nič takega. kot mu pač paše. če se spočit zbudi, ga kar pusti. morda sanja, kar je podnev doživel.




Naja31 -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 8:30:06)

Za tolažbo vsem nespečim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]:

moj je nekje pri 14ih mesecih začel veliko bolje spati ponoči. No, ne prespi noči, ampak se manj zbuja in tudi, ko se, takoj nazaj zaspi. Spi veliko bolj mirno in trdno, ne premetava se več toliko.
Do takrat pa je bilo naše nočno spanje nočna mora. Zbudil se je tudi po 10x na noč in če nismo takoj reagirali, se je začel dreti. Zdaj, na srečo, tudi nočnega dretja ni več.
Torej, upanje je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]





Tadeja -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 8:35:44)

Naša žabika tudi spi na vseh štirih in na nosu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image](21m). Od začetka sem jo zmeraj popravljala, zdaj jo pa pustim, saj se itak potem drugače obrne. To je samo poza za zaspat. Na tak način zaspi že cca od enega leta naprej.
Čez noč je potem še en miljon pa pol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pozicij: počez, kontra, noge skozi ograjco ven, noge gor naslonjene na ograjo, na trebuhu vse štiri od sebe, itd.
Sem se kar nehala obremenjevati, ker ni haska. Dokler ji tako odgovarja, pa naj bo. Samo da spi in se zjutraj vsa nasmejana zbudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Nej -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 10:23:40)

Anej je star 8 mesecev in pri 7 mesecih se je tudi začel v spanju postavljat na vse štiri pa se dret zraven z zaprtimi očmi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. In to skoraj vsako uro.
Še vedno to delo, vendar redkeje.




2ursae -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 10:34:04)

evo, naš tudi. Star je 10 mesecev in odkar se kobaca, se mu dopade spat na trebuhu in potem se kar na lepem sredi noči z zaprtimi očmi postavlja na vse štiri in tako zakinka, ročice mu popustijo in pade na noska [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Če bi mu pustila, da se sam naštima, bi se mi stoprocentno zbudil, saj se včasih celo vsede, pol je pa konc s spanjem.
Tko da, ko zaslišim šumenje v posteljici, vstanem in ga grem božat, dokler se ne umiri, potem pa različno - ali spi do jutra ali sem čez pol ure spet pokonci in ponavljamo zgodbo. Kakšne noči je bolje, kakšne pa slabše. To noč, ko je bilo ful vroče, je bil precej nemiren [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




NRMM -> RE: postavljanje na vse štiri v spanju (22.7.2006 12:45:46)

No mi bomo tudi čez 2 dni stari 7 mesecev in je enako....postavlja se na vse 4 ponoči, zraven spi in se dere na vsako uro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].......hudo je to, ker je od 2 mesecev naprej prespala noč, zdej pa že ne vem kak to izgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2006 21:18:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]