gibi otroka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> gibi otroka (21.7.2006 22:41:27)

Prosim, povejte mi ali se kateri dogaja, da otrok v trebuhu kdaj brca na ta način, kot bi trzal, al pa tko vibriral, sploh ne znam točno povedati, ampak občutek je nekako takšne kot sm napisala. Mene je kr mal strah, da ni kaj narobe. Sicer sem povedala svojmu g. pa mi je predpisal magnezij, ker je rekel, da se to (trzanje mišic) lahko dogaja v primeru izčrpanja mišič ob nepravilni prehrani (čeprav se ne prehranjujem ravno slabo). Sem pa drugič noseča, pa se mi zdi, da prvič nisem tako obutila. Je pa zelo živahen tale  naš dojenček, skoz je v akciji.

Hvala za odgovore

Samoyedka -> RE: gibi otroka (21.7.2006 23:08:41)

Kaj pa kolcanje- bebino? Moj podobno miga včasih, pa mi je na CTG rekla, da naj bi se mu kolcalo, čeprav ginekolog pravi, da je to nemogoče, ker moraš za kolcanje imet zrak v pljučih...pa že. 

Clody -> RE: gibi otroka (21.7.2006 23:19:48)

Nevem, jest mislim, da ima bebika pač več različnih gibov in da se mogoče preveč obremenjuješ. Enkrat brca tko, drugič drgač.  Če boš mislila, da je kaj narobe, te bo to skrbelo do poroda in to vsekakor ni dobro za otročka!!

Take it easy!

Meni je samo pomembno,da ga čutim. Mi pa niti na misel ne pride, da bi analizirala njegove gibe in se s tem obremenjavala.

Raje mu kaj povej!

tralala -> RE: gibi otroka (22.7.2006 16:48:24)

Jaz sem v 22 tednu in včasih tudi jaz to občutim. Pa se za to nič ne sekiram. Ja pač malo bolj čuden gib a mislim, da spada zraven. Če se spomnem na prvo nosečnost lahko rečem, da je bilo tudi takrat čutiti vse živo, otrok pa je več kot zdrav! Upam, da sem te malo potolažila. Uživaj v nosečnosti.

eva1 -> RE: gibi otroka (22.7.2006 16:53:04)

Jaz sem proti koncu nosečnosti velikokrat občutila, kot da bi se mali stresel v trebuhu-kaj je bilo to ne vem, se je pa mali rodil zdrav k dren, tako da brez skrbi!

x_srečka_x -> RE: gibi otroka (22.7.2006 17:23:53)

Jaz tudi mislim da bi se lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kolacalo, ker to tudi jaz vsak dan občutim pa se tudi ni nič ustavilo čeprav pijem magnezijeve tablete. Mislim da to ni nič nenavadnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: gibi otroka (23.7.2006 7:24:30)

Eva in Tralala, hvala za tolažbo! kolcanje pa poznam, ker itak že imam eno punčko, ki se ji je staaaaaalno kolcalo v buhiju, tko da vem kako to zgleda!!!

Stran: [1]