Anonimen
|
Vsaka mamica verjetno hoče najboljše za svojega otroka. JAZ HOČEM!!!! Meni ni težko počakati kakšen mesec dni, če vem, da lahko določena hrana izzove alergijo pri mojem srčku. Rekla bi še samo to: Tiste, ki ste malo starejše. Povejte mi kakšen paradižnik, papriko, breskve, marelice, kumarce, jagode.... ste jedli 20 let nazaj? Kakšen okus so imele te stvari, kako so izgledale? A so bila lepe in velike tako kot danes ali so bile majhne, grbaste,...in dišale kot . Zakaj? Ker je bilo natur, ni se toliko špricalo z raznimi škropivi, raje smo okopavali. Kakšne so pa te stvari danes? Lepe, velike, napihnjene, s čim več sadovi, ... In kakšen okus imajo? Jaz včasih ne vem, če jem marelico ali breskev ali nektarino ali kaj drugega. V glavnem totalno brez okusa (okus po plastiki, umetnem, ...je izvzet). ZAkaj? Ker so hibridi, poškropljeni... A ste se kdaj vprašale, da vsi ti pesticidi povzročajo alergije? Torej raje počakam mesec, dva, da se bo mojemu srčku razvilo črevesje, potem bo pa lahko jedel kar bo hotel. Jaz želim vsaki mamici samo dobro. Torej, če svetujem, da naj raje malo počaka, ji nočem nič slabega, ona se pa lahko sama odloči, če bo nasvet upoštevala ali ne.
|