Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 19.7.2006 22:37:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jah ne vem, vendar bi jaz počakala do kakega leta, saj se mi zdi da tresljaji kar fajn obremenijo hrbtenico.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 19.7.2006 23:45:37
|
|
|
|
babylove
|
Naš se je po sili razmer vozil od 9. meseca dalje, vsak dan kakih 7km.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 20.7.2006 7:36:01
|
|
|
|
hubi
|
Od dopolnjenega 9,5 meseca dalje.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 20.7.2006 11:15:59
|
|
|
|
darjatimci
|
Po desetem mesecu smo se začeli malo vozit,najprej na tistem sedežu,ki ga namontiraš na balanco.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 20.7.2006 12:56:57
|
|
|
|
SLAMlCA
|
Če je čelada prevelika ji lahko daš spodaj kakšen klobuček, ampak pazi da jo potem kaj ne žuli
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 25.7.2006 12:37:33
|
|
|
|
tina104
|
Mi smo ga začeli vozit nekje med 9,5 in 10 mesecih. Čelada se da kupit najmanjša 46, če nimaš te, jo kupi.
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 25.7.2006 14:44:59
|
|
|
|
Bostjan-1
|
Če te že pete srbijo, pa otrok še ni primerne starosti, je opcija tudi kolesarska prikolica - definitivno bolj udobna za otroka in varnejša. Preizkušeno od 2. meseca dalje. Za kakšen nasvet več se mi javi na bohami@gmail.com. LP, Boštjan
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?