tinaaja -> RE: poroka v šestem mesecu nosečniosti??? (24.7.2006 19:51:42)
|
Midva sva se zaorcila, odlocila za datum poroke in zvedla, da sem noseca. Pa nama to sploh ni nareilo dvomov, a poroka ja al ne. Zal se z nosecnostjo ni izslo, tko da sem se porocila nenoseca. zdaj ko gledam nazaj sem cisto drugace dozivela dekliscino, poroko, kot ce bi bila noseca - vse ima svoj car. Na dekliscini smo ga srale, poroka pa itak. Jaz bi se veeno porocila, tud ce bi bila noseca - bila bi dober 5 mesec. Komentar od svakinje, ki se bo tud porocila pa ima rok cez 2 meseca, je bil, da ona hoce tud tako zurko in vse tko the best in da bo pacakala, da rodi, se spravi k sebi in pol akcija. Tko da vsak po svoje. Porocis se samo enkrat, ce mislis, da bi se raje brez trebuha pocakaj - bos imela enga pikca vec na sliki. Ce pa zelis to narediti pred rojstvom, pol pa kaj cakas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bi rekla, da ni tok naporen sam dan poroke kot vsa laufarija prej, ce imas malo vecje stevilo ljudi, kaksne specialne zelje, civilno, cerkveno poroko...
|
|
|
|