3MD 90 dnevna (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

jana26 -> 3MD 90 dnevna (19.7.2006 16:48:58)

Vse tiste, ki ste že kadarkoli hujšale po tej dieti ali ste se nadaljnih 90 dni držale do 12. ure samo sadje?
Koliko kg ste potem še izgubile oziroma ste jih po tej dieti pridobile?
Ste imele morda težave z želodcem?

Hvala lepa za odgovore

Anonimen -> RE: 3MD 90 dnevna (19.7.2006 17:00:37)

Hujšala po tej dieti. Po končani dieti nisem v dopoldanskem času jedla samo sadja. Sem pa shujšala brez problemov še tri kg (po končani dieti).. Pa nisem posebej pazila kaj jem.

Nisem imela problemov z želodcem, sem pa (med dieto) imela probleme s prebavo, saj se mi je vsa stvar upočasnila (prej sem namreč imela super prebavo).

dory -> RE: 3MD 90 dnevna (19.7.2006 20:06:45)

Jst koncujem tole dieto..mal tezav sem res mela z zelodce, a sem kmalu resila in za zajtr k banani dodala se kak jogurt...kile so sle pa kljub temu lepo dol...locujem in bom locevala se vedno, saj se mi zdi tak nacin prehrane zdrav, ce se pa na cajte pregresim s kaksno cokolado, pa tud ne bo konc sveta...

Naceloma sem si zadala izgubit 5kg..en teden pred koncem jih imam -7kg...pa tud pridejo pregrehe, zarad katerih pa mi ne gre gor niti ena dekca :)

CosmoGirl -> RE: 3MD 90 dnevna (19.7.2006 23:15:34)

Hm, a je normaln da gre teža nazaj gor? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

CUKRČEK -> RE: 3MD 90 dnevna (20.7.2006 6:05:59)

Normalno je , da se zrediš nazaj, če se začneš spet nekontrolirano prenažirat. Logično! Če pa malo paziš, se en zrediš kar tako nazaj.

dory -> RE: 3MD 90 dnevna (20.7.2006 6:07:01)

jst tud jem kaksen dan vse zivo...no pazim le,da ne mesam, da je med obroku mal lufta, kar se pa sladkarij tice, pa rajs ne bi...pa mi ni slo nc gor :)

al1* -> RE: 3MD 90 dnevna (20.7.2006 7:34:09)

jaz sem končala z dieto konec marca. Moja sedanja teža je za 1,5 - 2 kg manjša kot na koncu diete. Obvezno zajtrkujem - kakšne kosmiče ali pa polnozrnat kruh. Pri prehranjevanju se bolj ali manj držim načel Montignaca, se pa kakšen dan konkretno pregrešim. 

Stran: [1]