Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 14:03:15
|
|
|
|
srki
|
Baje da se da pri splošnemu zdravniku (vsaj pri nas) dobit neke tablete, s katerimi si pramakneš M.
|
|
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 14:03:42
|
|
|
|
Seven*
|
Vlozke zraven vzami!?!?
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 14:06:00
|
|
|
|
Maleal
|
Vzami tampon,pa gremo .
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 14:18:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Vlozke zraven vzami!?!? Verjetno ji ni do tega, če sprašuje, kaj naj naredi, da je ne bo imela ravno na morju.
|
|
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 14:29:47
|
|
|
|
Baby
|
Poklič svojega ginekologa razloži situacijo in ti bo dal ene tabletke, s katerimi si menstruacijo premakneš mislim da lahko za 10 dni! Jest sem letos naredila to. Ker se je vse skupaj čist prekrivalo!
|
|
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 14:58:09
|
|
|
|
total
|
V lekarni si kupi tabletke za prestavitev menstruacije,pa bo.
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 20:31:47
|
|
|
|
lu155
|
jst sm delala to lani...ko sm šla na ...tabletke..super brez problemov lp...klementina
|
|
|
|
RE: Na morje - menstruacija 19.7.2006 21:16:10
|
|
|
|
DORI
|
Jaz sem pa enkrat pravtako vzela te tabletke, da bom ja imela mir na dopustu, pa sem jo pravtako dobila, niti en dan ni zamudila. Ne vem, probaj!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......