|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehod iz adaptiranega na alpsko mleko
19.7.2006 13:14:00   
hubi
Zanima me, kako ste izvedle ta prehod? A tako kot pri adaptiranem, se pravi postopoma z zmanjšanjem oz. povečanjem  2 in 3, a ste šle kar na celo stekleničko? Pa koliko ste bili stari?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehod iz adaptiranega na alpsko mleko
19.7.2006 13:23:51   
muha1
Mi smo pri 10mes. že prešaltali iz Aptamila2 na alpsko mlreko in to v celoti. In brez problemov user posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2006 13:53:54   
babylove
Jaz sem poskušala ta podvig izvesti pri 12m, ampak mi ni uspelo. Pri 18m pije otroško mleko in ga bo pil v nedogled user posted image .

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2006 14:23:24   
srki
Pri dopolnjenih 7 mesecih smo začeli z Alpskim mlekom. Nič nisem privajala postpoma. Tisti dan je pač dobil po steklenički Alpsko mleko in to je bilo to.

Na začetku se je nekaj kremžil, potem je lepo pil, čez kakšne2-3 mesece pa sploh ni mleka več maral, smo prešaltali na kakav, pri 1 letu in pol pa ni več pil mleka, niti kakava. Kdaj pa kdaj popije belo kavo. Z mlekom ga tudi nočem siliti. Če noče noče.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2006 16:38:56   
mia-2
Naš je tudi do 14 meseca pil prilagojeno.Ni bilo variante da bi pil alpsko mleko.Tudi če sem mešala na vse možne načine je ugotovil da to ni to.Potem sem mu pa zjutraj začela dajati čokolešnik z alpskim mlekom-kakšne mesec potem mu je pa počasi postal všeč alpski.In zdej ga pije že kakšen mesec.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2006 8:45:05   
Peli
Midva sva poizkusila pri 4 mesecih, najprej samo 1 obrok da vidiš če bi bila slučajno kakšna reakcija, sedaj ko pa je star dobrih 5 m pa ne mara več mleka, mi je še pediater rekel naj poizkusiva z navadnim - ker je boljšega okusauser posted image , ampak mojemu user posted image ni do nobenega mleka, je samo jogurt in skutke s sadjem.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2006 9:14:43   
Anonimen
Mi smo poskusili prešaltati pri enem letu, pa ni šlo. Zaradi spremembe okusa. Potem sem v mleko dala kakav in od takrat dalje  pije kakav.

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2006 10:12:21   
dory
Pri slabih petih mesecih sem presaltala ker adaptiranega ni vec hotel...kaj cem pol? silit ga v nekaj kar noce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2006 11:09:59   
suzy007
Moja ima zdaj 14 mesecev, pa zjutraj in zvečer še vedno pije Milumil 3. Samo kašice (Čokolino...) ji pripravljam z navadnim mlekom.
Sicer pa mi je rekla med. sestra naše zdravnice, da lahko pri enem letu začnem dajat navadno mleko - toda poudarila je, da ne alpskega, ampak navadnega-takega, ki ga je treba prekuhat. Zato ji zdaj, ko je tako vroče in se navadno mleko skisa tik-tak, dajem še vedno adaptiranega.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2006 11:39:53   
Anonimen
Pri 11-ih meseih in pol. Postopoma. Pije ga raje kot adaptiranega.

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2006 13:08:04   
soncek&luna
pri 9-tih mesecih zamenjala bebo3 z navadnim mlekom, brez problema... res pa je, da nikol ne pije samo mleko... mu vedno dam not mal keksolina pa je mogoce zarad tega dobro sprejel spremembo

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?