Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateriotroški avtosedež 19.7.2006 12:37:37
|
|
|
|
kofetek2010
|
najboljš, da vprašaš viv, ona je stručko na tem področju in zlo rada odgovarja na take teme drugače pa imamo mi Römer Duo Plus, mi je varnost otrok na prvem mestu, raje več za sedež kot kakšno drugo nepotrebno bedarijo ala stajico, hojico, fensišmensi stolček za hranjenje,...
|
|
|
|
RE: kateriotroški avtosedež 19.7.2006 13:20:12
|
|
|
|
MH0
|
Ko smo se mi odločali je bil po testih revije Stiftung Warentest na prvem mestu Römer King TS Plus. Sem pa ga preko eBay-a kupil precej ceneje kot je bil pri nas v trgovini.
|
|
|
|
RE: kateriotroški avtosedež 19.7.2006 15:13:24
|
|
|
|
dskubin
|
Mi smo se tudi odločili za Römerja, ker smo precej na cesti. Sicer je kar drag, je pa varnost najpomembnejša. Kupoili smo ga preko E-baya in prišparali okoli 10-12 jurjev, v primerjavi s cenami pri nas. Še cenej pa bi blo, če bi ti lahko kdo iz Nemčije stvar pripeljal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?