Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

makica -> Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (18.7.2006 20:22:01)

Živjo,

Mene pa zanima ali ima katera mogoče te adapterje za prodat , ker jih ne potrebuje. Jaz sem namreč kupila rabljenega Quinny Zapp-a, vendar so te adapterje nekje založili, ker jih nikoli niso potrebovali. Nam pa bi prišli zelo prav.

Prosim, če mi sporočite na zasebno sporočilo

Hvala in LP

mia-2 -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (18.7.2006 22:02:34)

Vprašaj v Baby centru sigurno ti jih lahko naročijo-kaj pa če se bi zlomili.Nam so tudi v enem tednu zrihtali rezervni del na kolesu brez problema.LP

skuštrana -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (19.7.2006 8:05:39)

Jaz ti jih sicer ne bi prodala, lahko pa ti jih posodim. Javi se mi na zs, če te zanima.
Lp

makica -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (19.7.2006 17:12:51)

LenkaS hvala za ponudbo, vendar jih ne potrebujemo sedaj, ampak čez kakšno leto in bi jih raje kupila. Ker vem, da vse ne uporabljajo te lupinice s tem vozičkom sem mislila,da bi se jih dalo tako ceneje dobiti. V baby centru je cena 4000 SIT in jih naročijo ter 14 dni počakaš.  Sej če ne dobim rabljene bom tako naredila.

skuštrana -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (19.7.2006 20:02:02)

Ni problema. Če si premisliš, veš kje me najdeš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...
Lp

vesna.com -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (24.7.2006 15:36:09)

Jaz jih imam tiste ki so bli zraven če so to pravi.Ti jih dam sam sporoči kako.

KatjaBl -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (11.4.2010 21:04:54)

A je še katera pripravljena "donirati" te adapterje? Imam namreč podoben problem.

Hvala.

palacinka -> RE: Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi (19.6.2010 22:43:06)

Pozdravljene,
jaz imam podoben problem [sm=smiley13.gif]... al adapterjei se najde katera, ki po ugodni ceni proda ali podari zappove adapterje za lupinico?

Lep pozdrav vsem [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]