Strawberrie Cherrie -> navodila za uporabo (18.7.2006 18:17:34)
|
pozna katera knjigo dojenček - navodila za uporabo? Jaz sem jo danes kupila mojemu fantu, ki se TAKOOO obremenjuje z vsem mogočim okoli bebeta - knjiga pa 'dobesedo prepisujem' piše o 'navodilih za uporabo, delovanje, odpravljanje napak in nasveti za vzdrževanje v prvem letu' - napisala sta jo dr.louis Borgenicht in Joe Borgenicht o.č.e. ...joj, sem se mogla nasmejati - že prva resna stran .... Dobrodošel, Otročiček - na kateri je opozorilo - predn začnete uporabljati priročnik, skrbno preglejte svoj model in preverite , ali ima vse standardne dele , opisane na straneh od 16 do 19. Če opazir, da kateri del manjka ali je v okvari se posvetujte s servisno službo (standardni deli - pokrov, centralna procesna enota, rama, komora za absorbcijo hranil, odlagališče odpadkov, prsti in členki:) :)).... Punce, ali ste kupile svojemu drgaemu kakšen priročnik, kako se spopasti s strahom pri prijemanju novega člana, pri previjanu, prebijanju prve skupne urice brez mame[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]???
|
|
|
|